bryllups_djs

Få et uforpligtende tilbud!

 Danmarks dygtigste bryllups-DJs

Flot og stilren bryllups opsætning.

 Alle aftaler overholdes.


 

DJ til bryllup – hvordan er påklædningen?

Er DJens påklædning vigtig for jer når I lejer en DJ til bryllup? Vores DJs møder altid op i pænt og præsentabelt tøj til et bryllup. Typisk har vores DJ til bryllup jakkesæt eller jeans med skjorte og blazer på. Vi ved hvor vigtigt det er for mange brudepar, at Djen som kommer og spiller til deres bryllup ser præsentabel ud. Og når det er vigtigt for vores bryllups-kunder, er det også vigtigt for os og vores DJs.

Hvis I kører efter et bestemt tema til jeres bryllup, er det også muligt at vi tilpasser DJens påklædning efter temaet. Hvor meget der skal gøres ud af påklædningen ift. bryllups-temaet når I lejer en Dj til bryllup er i bund og grund op til jeres budget. Taler vi “kjole og hvidt” eller deslige koster det naturligvis ikke ekstra. Det er kun hvis der er tale om at jeres DJ til brylluppet skal have mere specielle påklædninger, som vi skal købe hjem til formålet. Hvis I er i tvivl om hvordan DJens påklædning til jeres bryllup vil være, eller I har bestemte ønsker – så tøv ikke med at kontakte os.

Kan man ønske numre når man lejer en DJ til bryllup?

Ja! Når I lejer en DJ til bryllup fra Dansk DJ Service har I  både mulighed for på forhånd at sende os en liste med bryllups- og dansesange som SKAL spilles. Når man lejer en DJ til bryllup har man også mulighed for at komme op på bryllups aftenen og ønske numre hos DJen som spiller til brylluppet. Det er altså både muligt at sende bryllups musikønsker til jeres DJ til brylluppet OG at både I og jeres gæster kommer op til DJen på aftenen. På den måde tilgodeses både I og jeres gæsters musiksmag.

Hertil skal det siges, at vi også spiller til bryllupper hvor brudeparret frabeder sig at deres DJ til brylluppet spiller nogle bestemte sange, en bestemt kunstner eller at DJen i det hele taget modtager ønsker – dette efterkommer vi naturligvis. Det er jeres bryllup, så vi gør præcis som I ønsker, så I kan få den bedste bryllupsfest I kunne ønske jer. 

 

Dj til fest


 

Spiller DJen til vores bryllup brudevalsen?

JA! Når man lejer DJ til bryllup hos os, spiller vi altid brudevalsen, med mindre I ikke ønsker at DJen til jeres bryllup skal spille den. Hvornår disc-jockeyen spiller brudevalsen aftaler han med jer på forhånd – så det ikke kommer som en overraskelse når den bliver spillet. I nogle tilfælde aftaler vi med brudeparret, at DJen som spiller til deres bryllup bare clearer med toastmasteren hvornår brudevalsen skal spilles.

Hvis der er et bestemt nummer som jeres DJ til brylluppet skal spille lige efter brudevalsen, klarer vi også den. Sidst men ikke mindst kan vi lave en “mixet” brudevals, som DJen til jeres bryllup spiller i stedet for den traditionelle brudevals. Kontakt os for en snak omkring dette – så giver vi jer gerne råd, tilbud mv. på hvad det vil koste at lave jeres helt eget brudevals-mix, med præcis de sange I ønsker.

 

Hvilken DJ kommer ud til vores bryllup?

Hos Dansk DJ Service har vi mere end 30 DJs tilknyttet. I kan se de fleste af vores DJs  under “Vores DJs” oppe i menuen. Via samtaler med jer finder vi DJen som passer perfekt til jeres ønsker og krav. Vi sender med andre ord ikke bare en tilfældig DJ ud til jer. Vi går meget op i “perfect match”.


 

Vinyl DJ til bryllup DJ til bryllup opsætning DJ med uplight til bryllup Hvid DJ til bryllup

DJ til bryllup fra Dansk DJ Service

Brylluppet er den måske største og vigtigste begivenhed i jeres liv. Det er derfor vigtigt at der er styr på ALT – og gerne i god tid. I har formentlig mange andre ting der skal være styr på op til festen – her kommer vores store erfaring med bryllupper jer til gode:

  • Vi rådgiver jer til den optimale DJ løsning til jeres bryllup med udgangspunkt i jeres ønsker.
  • Vi planlægger i fællesskab med jer hvordan bryllups-aftenen skal forløbe musikalsk set.
  • Vores bryllups DJ kan både stå for lækker og afdæmpet lounge/dinner-musik før og under maden, samt for god bryllups dansemusik efterfølgende.
  • Opsætning af anlæg til jeres bryllup tilpasser vi efter jeres program og planer.
  • Efter bookingen af en DJ til jeres bryllup ringer vores bryllups DJ jer op, så I kan få en god snak om den ønskede musik-stil. I har ligeledes mulighed for at sende os og DJen en liste med musik-ønsker til jeres bryllup, som naturligvis opfyldes.

Vi har lavet en blogindlæg omkring DJ til bryllup. Det er I naturligvis velkomne til at læse, hvis I vil læse lidt sjove statistikker, se mærkværdige frierier mv. Bryllups-DJ-Blog


 

DJ til bryllupsfest Lej en dj dj til bryllup lilla Dansk DJ Service vinyl


 

Forløbet når I booker DJ til bryllups festen

Når I har booket en DJ til bryllup fra Dansk DJ Service er I i trygge hænder – vi har efterhånden spillet til 1000-vis af bryllupper, så både vi og vores DJs til bryllupper ved hvad vi laver. Her kan se et udsnit af vores allround-DJs som alle er specialister i bryllupper. Når vi i fællesskab har fået alle detaljer på plads ift. booking af DJ til jeres bryllup – mht dato, lokation (her kan I se nogle af de lokaler til bryllup hvor vi har leveret dygtige bryllups-DJ), start- og sluttidspunkt samt hvilken type DJ i ønsker udfærdiger vi en kontrakt. I denne står alle vigtige detaljer anført omkring jeres bryllup og leje af DJ hertil, og den sikrer at I kan føle jer 100% trygge og ved at der er styr på alt til jeres store dag. Kontrakten på DJ til jeres bryllup sendes pr mail, så I altid har den ved hånden. Når vi har fået en mail retur med OK, til kontrakten på DJ til jeres bryllup, er aftalen i hus. 

Uanset om I allerede har booket en DJ til bryllup eller stadig er i overvejelserne om hvorvidt en DJ er det rigtige til jeres bryllup, kan I altid ringe til os hvis I har spørgsmål.

Vi vil gerne modtage jeres bryllups musikønsker så tidligt som muligt – gerne senest to uger før jeres bryllup. Denne liste med bryllupssange sender vi videre til DJen, som sørger for at ligge jeres ønsker forrest i “pladekufferten”. Når datoen nærmer sig, bliver I ringet op af bryllups-DJen som skal spille til jeres fest. For selvom han har modtaget jeres liste med musikønsker er det altid rart at have talt med hinanden inden bryllups festen.

Vi koordinerer – enten med brudeparret (jer) eller en eventuel restaurant hvor bryllupsfesten skal afholdes – hvordan og hvornår opsætningen af udstyr kan foregå. Ved bryllupsfester med musik under maden, bliver udstyret typisk sat op omkring 1 time før bryllupsgæsterne ankommer, så der ER musik når folk træder ind i lokalet hvor bryllupsfesten skal foregå. Dette er med til at sikre den rigtige atmosfære til jeres bryllup – helt fra starten. Hvis DJen til brylluppet udelukkende skal spille musik efter maden stilles anlægget op efter aftale. Dette kan enten ske i løbet af dagen eller umiddelbart inden før DJen går på. I enkelte tilfælde klarer vi opsætningen allerede dagen før DJen skal spille til brylluppet.  Generelt set er vi meget fleksible og bestræber os på, at tilpasse os efter brudeparrets tidsplan.

Lækker lounge belysning til bryllupsfesten? Der medfølger altid et diskret og stemningsskabende lysshow til belysning af dansegulvet, når man lejer en DJ til sit bryllup. Men vi tilbyder desuden at lave en lækker og elegant lounge-belysning i lokalet hvor bryllups festen skal afholdes. Lounge-belysningen bliver lavet, så den passer til et eventuelt farve-tema for brylluppet. I kan se et eksempel på loungebelysning til brylluppet her. Uanset om det er lime-grøn, blå, lilla eller andet klarer vi det. Vi opsætter og indstiller de diskrete og 100% lydløse led-lamper ude langs væggene – det giver en utroligt god, flot og stemningsskabende effekt til brylluppet. Ønsker I en DJ til bryllup ?  Så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

VI ANBEAFLER desuden at man booker smuk lounge-belysning / uplights med når man lejer en DJ til sit bryllup.

DJ til kobberbryllup, DJ til sølvbryllup – eller måske til guldbryllup ?

Vi leverer ikke kun DJs til bryllup. Man kan også sagtens leje en dygtig DJ med anlæg og evt. lidt belysning til dansegulvet, til sit kobber-, sølv- eller guldbryllup. Ingen fester er ens, og derfor kan man ikke pr definition sige, at en bestemt type DJ er bedst til en bestemt type fest. Men vi kan sige, at folk der ønsker at leje en DJ til kobberbryllup typisk er mest interesserede i en allround-DJ mens par der ønsker en DJ til sølv- eller guldbrylluppet typisk er interesserede i en voksen-DJ. Men det betyder ikke, at vi ikke leverer voksen-DJs til kobberbryllupper eller at vi ikke leverer allround-DJs til sølv- og guldbryllupper. For man får naturligvis den DJ som passer perfekt til festen ud fra type, musikstil mv. Det er ikke kun DJen til (kobber/sølv/guld) brylluppet vi udvælger specielt efter jeres ønsker. Vi tilpasser også setuppet ud fra lokalet hvor I skal afholde festen. Er der fx ikke særligt meget plads, medbringer vi noget mere kompakt udstyr etc. Hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på DJ til (kobber/sølv/guld) brylluppet kan I kontakte os her

Book din DJ til bryllup her!