Lej en dygtig DJ til jeres bryllupsfest - kunderne elsker os!

"Jeg bookede en DJ gennem Dansk DJ Service til vores bryllup i 2019, og vi var alle meget glade for den festlige oplevelse. Yderst professionelle og servicemindede folk. Kan varmt anbefales!"
Michael Hansen
Tidligere kunde

Læs alt om DJ til jeres Bryllup

Brylluppet er den måske største og vigtigste begivenhed i jeres liv. Det er derfor vigtigt at der er styr på ALT – og gerne i god tid. I har formentlig mange andre ting der skal være styr på op til festen – her kommer vores store erfaring med bryllupper jer til gode:

  • Vi rådgiver jer til den optimale DJ løsning til jeres bryllup med udgangspunkt i jeres ønsker.
  • Jeres DJ planlægger i fællesskab med jer hvordan bryllups-aftenen skal forløbe musikalsk set.
  • Jeres DJ kan både stå for lækker og afdæmpet lounge/dinner-musik før og under maden, samt for god bryllups dansemusik efterfølgende.
  • Opsætning af udstyr til jeres bryllup tilpasser vi så vidt muligt efter jeres program og planer.
  • Efter bookingen af DJen til jeres bryllup ringer bryllups-DJen jer op, så I kan få en god snak om musik-stilen mv. I har ligeledes mulighed for at sende os og DJen en liste med musik-ønsker til jeres bryllup, som naturligvis opfyldes. OBS: Opringningen fra jeres bryllups-DJ sker i ugen op til festen, så DJen får seneste info og ønsker.

Vi har lavet en blogindlæg omkring DJ til bryllup. Det er I naturligvis velkomne til at læse, hvis I vil læse lidt sjove statistikker, se mærkværdige frierier mv. 

Når I har booket en bryllups DJ fra Dansk DJ Service er I i trygge hænder – vi har leveret DJs til 1000-vis af bryllupper, så både vi og vores bryllups DJs ved hvad vi laver. Her kan ses et udsnit af vores allround-DJs som alle er specialister i bryllupper. 

Når vi i fællesskab har fået alle detaljer på plads ift. bookingen af DJ til jeres bryllup – både mht dato, lokation (her kan I se nogle af de lokaler til bryllup hvor vi har leveret dygtige bryllups-DJs), start- og sluttidspunkt samt hvilken type DJ til bryllup i ønsker, udfærdiger vi en kontrakt. I denne står alle vigtige detaljer anført omkring jeres leje af DJ til bryllup. Kontrakten sikrer derfor at I kan føle jer 100% trygge og ved at der er styr på alt ifm. bookingen af DJ til jeres store dag. Jeres kontrakt sendes pr mail, så I altid har den ved hånden. Når vi har fået en mail retur med OK, til kontrakten på DJ til jeres bryllup, er aftalen i hus.

 

Vi og den bryllups-DJ som skal spille til jeres bryllup vil gerne modtage jeres musikønsker så tidligt som muligt – gerne senest to uger før jeres bryllup. Vi sender nemlig listen med bryllupssange videre til jeres bryllups DJ, ligeså snart vi modtager den. Disc jockeyen sørger så for at ligge jeres ønsker forrest i “pladekufferten”. Når datoen nærmer sig, bliver I ringet op af jeres DJ. For selvom han har modtaget jeres liste med musikønsker er det altid rart at have talt med hinanden inden bryllups festen.

En anden ting som er vigtig når man lejer en DJ til bryllup er koordinering af setup. Vi koordinerer – enten med brudeparret (jer) eller en eventuel restaurant hvor bryllupsfesten skal afholdes – hvordan og hvornår opsætningen af DJ udstyret kan foregå. Ved bryllupsfester med musik under maden, bliver udstyret typisk sat op omkring 0,5- 1 time før bryllupsgæsterne ankommer, så der ER musik når folk træder ind i lokalet hvor bryllupsfesten skal foregå. Dette er med til at sikre den rigtige atmosfære til jeres bryllup – helt fra starten. Hvis DJen til jeres bryllupp udelukkende skal spille musik efter maden stilles anlægget op efter aftale. Dette kan enten ske i løbet af dagen eller umiddelbart inden før DJen går på. I enkelte tilfælde klarer vi opsætningen allerede dagen før DJen skal spille til brylluppet. Generelt set er vi meget fleksible og bestræber os på, at tilpasse os efter brudeparrets tidsplan.

Lækker lounge belysning til bryllupsfesten? Der medfølger altid et diskret og stemningsskabende lysshow til belysning af dansegulvet, når man lejer en DJ til sit bryllup. Men vi tilbyder desuden at lave en lækker og elegant lounge-belysning i lokalet hvor bryllups festen skal afholdes. Lounge-belysningen bliver lavet, så den passer til et eventuelt farve-tema for brylluppet. I kan se et eksempel på loungebelysning til brylluppet her. Uanset om det er lime-grøn, blå, lilla eller andet klarer vi det. Vi opsætter og indstiller de diskrete og 100% lydløse led-lamper ude langs væggene – det giver en utroligt god, flot og stemningsskabende effekt til brylluppet. Ønsker I en DJ til bryllup ?  Så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

VI ANBEAFLER desuden at man booker smuk lounge-belysning / uplights med når man lejer en DJ til sit bryllup.

 

Uanset om I allerede har booket en DJ til bryllup eller stadig er i overvejelserne om hvorvidt en DJ er det rigtige til jeres bryllup, kan I altid ringe til os hvis I har spørgsmål.

Er DJens påklædning vigtig for jer når I lejer en DJ til bryllup? 

Vores bryllups DJs møder altid op i pænt og præsentabelt tøj til et bryllup. Typisk har vores DJs til bryllup jakkesæt eller jeans med skjorte og blazer på. Vi ved hvor vigtigt det er for mange brudepar, at den DJ som kommer og spiller til deres bryllup ser præsentabel ud. Og når det er vigtigt for vores bryllups-kunder, er det også vigtigt for os og vores DJs.

Hvis I kører efter et bestemt tema til jeres bryllup, er det også muligt at DJen tilpasser sin påklædning efter bryllups temaet. Hvor meget DJ skal gøres ud af påklædningen til bryllups-temaet ifm. at I lejer en DJ til bryllup er i bund og grund op til jeres ønsker og bryllups-budget. 

Taler vi “kjole og hvidt” eller deslige koster det naturligvis ikke ekstra. Det er kun hvis der er tale om at jeres DJ til brylluppet skal have mere specielle påklædninger, som vi skal købe hjem til DJen, til formålet. Hvis I er i tvivl om hvordan DJens påklædning til jeres bryllup vil være, eller I har bestemte ønsker – så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare alle spørgsmål I har både før og efter I lejer en DJ hos os. Dermed også sagt at vores support og service naturligvis ikke hører op i det sekund I har sagt ja til at booke en af vores bryllup DJs – vi sidder klar ved telefonen og mailen hele vejen frem til jeres store dag.

Ja! Når I lejer en DJ til brylluppet fra Dansk DJ Service har I både mulighed for på forhånd at sende os en liste med bryllups- og dansesange som jeres DJ SKAL spille og for at ønske numre på selve bryllupsaftenen. 

Det er altså både muligt at sende bryllups musikønsker til os og dermed jeres DJ OG at både I og jeres gæster kommer op til DJen på aftenen. På den måde tilgodeses både I og jeres gæsters musiksmag, så I er sikre på en fantastisk fest. Fælles for vores DJs til bryllupper er, at de har en enorm erfaring. Så de formår på bedste vis at kombinere ønskerne med alle de hits man lige havde glemt og som passer godt sammen i stilen mv. Så når I booker en DJ til jeres bryllup vil der være fed dansemusik for enhver smag.

Hertil skal det nævnes, at vi også spiller til bryllupper hvor brudeparret frabeder sig at deres DJ til brylluppet spiller nogle bestemte sange, en bestemt kunstner eller at DJen i det hele taget modtager ønsker – dette efterkommer vi naturligvis. Det er jeres bryllup, så vi gør præcis som I ønsker, så I kan få den bedste bryllupsfest I kunne ønske jer.

JA! Når man booker en DJ til sit bryllup hos os, spiller vi altid brudevalsen, med mindre I ikke ønsker det. 

Hvornår brudevalsen spilles aftaler han med jer på forhånd – så det ikke kommer som en overraskelse når den bliver spillet. I nogle tilfælde aftaler vi med brudeparret, at DJen bare clearer med toastmasteren hvornår brudevalsen skal spilles, så det ikke er noget de er inde over. Alle vores DJs har stor erfaring som bryllups-djs, så de har også helt styr på at styre det af med jer, eller med fx toastmasteren – så traditioner mv. overholdes.

Hvis der er et bestemt nummer som jeres bryllups disc-jockey skal spille lige efter brudevalsen, klarer vi også den. I nogle tilfælde kan man som par have en “vores sang”. Så fungerer det super fint at DJen spiller denne sang lige efter brudevalsen. Derefter er jeres DJ klar til at fylde dansegulvet med dansable rytmer for enhver smag – så både venner,  veninder og familien kan komme ud og få luftet danseskoene.

Sidst men ikke mindst kan vi lave en “mixet” brudevals, som DJen til jeres bryllup spiller i stedet for den traditionelle brudevals. Denne service tilbyder vi dog primært, hvis man har booket en DJ til bryllup. Prisen ifm. en samtidig booking af DJ til bryllup er omkring 500kr. Har man ikke booket DJ til bryllup, men vil gerne have lavet mixet alligevel, koster det omkring 1000kr. Men kontakt os for en snak omkring dette – så giver vi jer gerne råd, et konkret tilbud mv. på hvad det vil koste at lave jeres helt eget brudevals-mix, med præcis de sange I ønsker.

Hos Dansk DJ Service har vi mere end  35 faste bryllups DJs tilknyttet. Vores DJs er kategoriseret som ungdoms-DJs, allround-DJs og voksen-DJs. Skal man bruge en DJ til bryllup kan alle vores DJs løfte opgaven til UG. Men hvilken kategori DJen skal vælges fra, afhænger af hvilken musikstil I ønsker. Når I booker en DJ til bryllup matcher vi derfor DJ op med hvilken musikprofil I godt kunne tænke jer. Skal jeres DJ til bryllup kun spille ny musik, skal det være en god blanding af ny musik og alle klassikerne eller ønsker I noget helt tredje? Uanset hvad, så har vi med sikkerhed en DJ som passer perfekt til jeres bryllup. Det er fordelen ved at vi har så bred en vifte af erfarne DJs.

I kan se de fleste af vores DJs under “Vores DJs” oppe i menuen. Via samtaler med jer finder vi den bryllups DJ som passer perfekt til jeres ønsker og krav. Vi sender med andre ord ikke bare en tilfældig DJ ud til jer. Vi går meget op i “perfect match” når man booker en DJ til bryllup – for det er trods alt ens livs måske vigtigste fest.

Vi leverer ikke kun DJ til bryllup. Man kan også sagtens leje en dygtig DJ med anlæg og evt. lidt belysning til dansegulvet, til sit kobber-, sølv- eller guldbryllup. Ingen fester er ens, og derfor kan man ikke pr definition sige, at en bestemt type DJ er bedst til en bestemt type fest. Men vi kan sige, at folk der ønsker at leje en DJ til kobberbryllup typisk er mest interesserede i en allround-DJ mens par der ønsker en DJ til sølv- eller guldbrylluppet typisk er interesserede i en voksen-DJ. Men det betyder ikke, at vi ikke leverer voksen-DJs til kobberbryllupper eller at vi ikke leverer allround-DJs til sølv- og guldbryllupper. For man får naturligvis den DJ som passer perfekt til festen ud fra type, musikstil mv. Det er ikke kun DJen til (kobber/sølv/guld) brylluppet vi udvælger specielt efter jeres ønsker. Vi tilpasser også setuppet ud fra lokalet hvor I skal afholde festen. Er der fx ikke særligt meget plads, medbringer vi noget mere kompakt udstyr etc. Hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på DJ til (kobber/sølv/guld) brylluppet kan I kontakte os her

    Må vi give dig et godt tilbud?

    -bare rolig, det er ganske uforpligtende :)