Lej en professionel DJ hos DDJS.dk

Lej en dygtig og erfaren deejay til jeres fest. Se de forskellige muligheder på ovenstående links – vi kan både tilbyde deejay til jeres bryllup, runde fødselsdag, julefrokost, gymnasiefest, vogntur og meget, meget andet. Hvis I holder tema fest og skal bruge en deejay til temafest skal I blot gøre os opmærksomme på det – så sørger vi naturligvis for en disc-jockey som har styr på musikgenren som passer til temaet og ikke mindst kan der, hvis der er budget til det, også arrangeres at deejayen møder op i passende udklædning.

Tøv ikke med at spørge os hvis I har en speciel forespørgsel ifm. at I skal leje en deejay. I kan se under kategorien Vores DJs for at se vores brede udvalg. Uanset om I skal bruge en der kender alle de største hits fra 50erne, 60erne og 70erne, om I skal bruge en som har styr på både de gode fra 80erne og de nyeste hits fra radioen eller om I skal bruge en som er 100% up to date med den nyeste musik som rykker på den internationale Club scene, så har vi en disc-jockey som passer til jeres fest.

Bryllups-dj vinyl

Lej en DJ til din næste fest - find den rette DJ nedenfor​

Lej en DJ til jeres firmafest. Med en erfaren DJ fra Dansk DJ Service er I sikret fyldt dansegulv og musik for enhver smag.

Lej en DJ til julefrokost. Vi spiller hvert eneste år til over 100 julefrokoster og vores store erfaring, er jeres sikkerhed for en vellykket julefrokost.

Lej en DJ til bryllup. Bryllups DJs fra Dansk DJ Service har enorm erfaring med bryllupper og ved præcis hvad der fungerer. Alt tilpasses efter jeres ønsker.

Lej en DJ til voksenfest. Hvad enten I skal bruge en DJ til en 40-, 50-, 60-, 70- eller 80års fødselsdag, et kobber-, sølv- eller guldbryllup eller noget helt tredje – så kan vi hjælpe.

Lej en DJ til studentervognen. Vores DJs spiller de nyeste hits kombineret med lidt af det fra “dengang” – og skaber den mest fantastiske stemning på jeres vogntur.

Lej en DJ til gymnasiefesten. Den nyeste musik, det vildeste anlæg og det flotteste lysshow. Lej en DJ fra Dansk DJ Service til jeres gymnasium.

Lej en DJ til ungdomsfest. Skal I bruge en DJ til 18års, en DJ til 20års – eller noget helt tredje, så kan vi hjælpe. Kraftige anlæg og flotte lysshows er standard.

Lej loungebelysning og uplights til jeres næste fest. Det giver et unikt look og skaber rammerne om den perfekte fest.

Med Dansk DJ Service får du altid:

Pålidelighed!

Alle aftaler overholdes 100%.

Fleksibilitet!

Vi og vores DJ tilpasser sig jeres tidsplan.

Kvalitet!

Vi benytter kun de dygtigste DJs.

God lyd og driftsikkerhed!

Vi benytter kun DJ udstyr af højeste kvalitet.

Individuel tilpasning!
Med mere end 25 DJs finder vi den perfekte DJ til lige netop jeres fest.
Alsidighed!
Alle vores DJs medbringer en alsidig musiksamling med musik for enhver smag.
Musik efter jeres smag!
I har mulighed for, at sende os en liste med sange som DJen SKAL spille til festen.
Imødekommenhed!
Alle vores DJs modtager ønsker fra både jer og jeres gæster.
Ekstratid!
Det er altid muligt at bestille ekstratimer hos DJen, så festen fx ikke behøver at stoppe når der er allermest gang i dansegulvet.