Vi har haft en helt fantastisk bryllupsmesse igen i år.

I år havde Den Store Dag rykket bryllupsmessen til Forum – det betød en anelse færre deltagere end sidste år. Det er vores indtryk at der kom lidt færre brudepar fra specielt Vestsjælland, grundet de lidt dårligere parkeringsforhold. Tilgengæld kom der flere københavnske par, da metroforholdene ved Forum jo er fantastiske. :)

Vores stand var (synes vi selv) rigtigt flot igen i år. Vi havde opstillet vores hvide bryllupsmobildiskotek med dj samt det traditionelle sorte setup som normalt medfølger når man booker en dj til sit bryllup. Vi havde desuden sat uplights op, som skaber det perfekte loungelys til brylluppet via det helt unikke lys det giver. På den måde kunne alle messegæsterne se hvilke muligheder der var hvis de ønskede en dj til deres bryllupsfest.

 

Større aktivitet end nogensinde

Vi havde besøg af rigtigt mange brudepar som var på jagt efter en dygtig DJ til deres bryllup. Faktisk har vi aldrig før talt med flere kommende brudepar på bryllupsmessen.

For at gøre noget mere ud af vores bryllupsmessestand havde vi da også valgt at købe messens største og flotteste stand i år. Vi var placeret lige ved siden af hovedscenen hvor der bl.a. var modeshows med brudekjoler og undertøj til bryllupsnatten til kvinderne samt flotte jakkesæt til mændene.

Vi havde opsat nogle flotte skærme hvor man kunne se vores tilbud på dj til brylluppet, deltage i en konkurrence om at vinde dj med mobildiskotek til bryllupsfesten. Præmien på konkurrencen var 10 timers DJ inkl udstyr til brylluppet. Man fik altså DJ helt fra starten af sin fest frem til langt ud på natten. Det samme gjaldt i virkeligheden tilbuddet vi kørte – dette indeholdt også 10timers bryllups-DJ med udstyr. Og vi kunne, til vores store glæde, konkludere at tilbuddet på DJ til folks bryllup var utroligt populært. Mange valgte også at booke loungelys-pakken, der som tidligere nævnt, giver en helt fantastisk effekt. Det er både smukt og giver de perfekte rammer for en god fest.

 

I kan stadigvæk nå det!

Vi har i år besluttet at forlænge tilbuddet på dj til brylluppet, så man kan booke det helt frem til søndag d. 24/01-2016. Man får selvfølgelig DJen med udstyr til samme pris som man kunne booke det for på bryllupsmessen – vil du høre mere om prisen på dj til jeres bryllup? Så tøv ikke med at kontakte os her.

 

Ønsker I en mere speciel pakke?

Vi tilbyder også custom løsninger, hvor alt designes og planlægges 100{0c1a1c2fcfd6f120176789b93c22636bfd8df75892834fb1694dd7e009a98051} efter jeres ønsker. Dette kan både være mht farven på udstyret, DJens påklædning osv osv. I bund og grund er det kun jeres budget der sætter grænserne for hvad der kan lade sig gøre. Hvis I booker en custom pakke med DJ senest d. 24/01-2016 får I det også til messepris; nemlig med 20{0c1a1c2fcfd6f120176789b93c22636bfd8df75892834fb1694dd7e009a98051} rabat.