Lej en dygtig og erfaren DJ til firmafesten

-få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer!

Når I lejer en DJ fra Dansk DJ Service til jeres bryllup er I sikret fyldt dansegulv, med en smilende og imødekommende DJ der tager imod ønsker.

Først og fremmest fordi det sætter fut i festen! Langt de fleste mennesker foretrækker at tage til en firmafest, hvor stemningen er god og musikken taler til den rytmiske del af kroppen. Det er også sådan en firmafest bør og skal være – og det bliver den med en DJ!

En DJ til firmafest er et rigtig godt og meget bedre og mere festligt alternativ end en jukeboks eller et mindre anlæg, hvor I hører musik fra en playliste, der ikke er blevet opdateret i flere år. Lyder det ikke lidt kedeligt? Sådan skal en firmafest bestemt ikke være.

Når I lejer en DJ fra Dansk DJ Service, får I en DJ, som formår at sætte gang i festen ud fra den musik, I kan lide. Vi og vores DJ’s har mange års erfaring inden for alt lige fra firmafester til bryllupper og kan derfor ramme stilen til alle typer af fester – uanset om I ønsker et simpelt og enkelt set-up, eller om I ønsker det helt store mobildiskotek, som byder op til dans og fest hele natten.

Uanset hvad I ønsker til jeres firmafest, leverer vi det med et smil og godt humør. I kan være helt trygge ved os, da vi altid sørger for, at I og jeres gæster får en fantastisk behandling!

Vi spiller den musik, I ønsker til jeres firmafest! Musikken, som vores DJ’s spiller til firmafester, er normalt varieret så alle tilgodeses. Den består typisk af en god blanding af det gode fra “dengang” kombineret med nyere og dansevenlige hits.

Vores DJ’s har stor erfaring i denne type fester og formår at variere musikken og læse dansegulvet. Dette sikrer, at alle tilgodeses og kan få luftet danseskoene – for det er jo netop det, der gør, at festen bliver god og mindeværdig.

Vores store erfaring med DJ til firmafest er jeres garanti for succes.

Vi anbefaler, at I vælger en af vores allround-DJ’s til jeres firmafest. Allround-DJ’s har alle stor erfaring inden for fester med blandet publikum både hvad angår alder og musiksmag, hvilket er det oplagte valg til en firmafest, hvor jeres ansatte og/eller kollegaer typisk er en god blanding i forhold til alder og musiksmag.

Dette er naturligvis en generel anbefaling, som I ikke behøver følge. Så firkantet vil det ikke altid være, når man er på jagt efter en dygtig og erfaren DJ til firmafesten, man er ved at arrangere. Hvis gennemsnitsalderen i virksomheden f.eks. er 50+, vil det måske give mening, at det er en af vores voksen-DJ’s, som spiller til jeres firmafest. Hvis gennemsnitsalderen på deltagerne til firmafesten omvendt er væsentligt yngre, vil det give rigtig god mening at leje en af vores ungdoms-DJ’s.

Hvis I er i tvivl om, hvilken af vores DJ’s der vil være bedst at leje, er I velkomne til at kontakte os for at høre nærmere.

Når man lejer en DJ fra Dansk DJ Service til firmafesten, er det altid muligt for festdeltagerne at komme op til DJ’en og ønske numre. Det er en del af det at leje en DJ og sådan skal det også være! Festen bliver netop skudt ekstra godt i gang, når der bliver spillet det eller de numre, som I elsker at fyre den af til – så jo flere numre I ønsker, jo bedre er det for festen og dermed også for vores DJ!

I forhold til valget af musikken til hele aftenen, kan det foregå på den måde, at vi sammen finder ud af, hvilke overordnede rammer for musikstilen, DJ’en skal spille til jeres firmafest. Er der derfor nogen, der ønsker musik, som falder uden for den kategori, vil vores DJ bede vedkommende om at finde et musiknummer, som passer bedre til den ønskede musikstil.

Selvfølgelig kan vi også gøre det sådan, at vi spiller alle de ønsker, som festdeltagerne kommer op med til DJ’en. Det er jeres firmafest og derfor jeres musik – derfor lader vi jer bestemme, hvilken stil DJ’en skal køre. Det giver jer den bedste fest!

 

Selvom vi gerne ville kunne det, kan vi ikke komme med en standard pris for leje af DJ til firmafest. Prisen på leje af DJ afhænger nemlig af, hvor mange gæster, der er til festen, hvilken lyd og lys I gerne vil have, hvor I Danmark vi skal komme og spille samt I hvor mange timer, I ønsker at have en DJ.

Det er mange parametre at tage højde for, når vi skal udregne en pris. Derfor er det meget bedre, hvis du kontakter os med informationer om ovenstående – så vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende og skræddersyet tilbud på leje af DJ til firmafest.

 

Det korte svar er ja! Uanset hvor i landet du ønsker at leje en DJ, stiller vi os gerne til rådighed. Vi har mange års erfaring og har efterhånden været afsted til mange hundrede fester rundt om i landet.

Vi kommer derfor gerne ud til fester på Sjælland, Fyn og i Jylland, hvor vi kommer ud til byer såsom:

  • København og Roskilde
  • Odense og Svendborg
  • Aarhus og Aalborg
  • Esbjerg og Viborg

… Og mange andre byer og egne! Vi vil elske at være en del af jeres firmafest – så kontakt os endelig uanset hvor I landet, I afholder jeres firmafest!

    Må vi give dig et godt tilbud?

    -bare rolig, det er ganske uforpligtende :)