DDJS Hjememside banner 2

Lej en dygtig og erfaren DJ til firmafesten – få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer ->

Lej en DJ fra Dansk DJ Service til jeres firmafest og vær sikret fyldt dansegulv, med en smilende og imødekommende DJ der tager imod ønsker.

 

Læs nedenfor hvad vi kan tilbyde til lige netop jeres firmafest.

Få et uforpligtende tilbud!

Dygtig og erfaren DJ.

Flot og stilren opsætning.

 Alle aftaler overholdes.

Musikken til firmafester

Musikken vores DJs spiller til firmafester er normalt varieret så alle tilgodeses. Den består typisk af en god blanding af det gode fra “dengang” kombineret med nyere dansevenlige hits. Vores DJs har stor erfaring i denne type fester og formår at variere musikken og læse dansegulvet. Dette sikrer, at alle tilgodeses og kan få luftet danseskoene. Vores store erfaring med DJ til firmafest er jeres garanti for succes.

Hvilken DJ kommer ud til vores firmafest?

Vi anbefaler, at I vælger en af vores allround-DJs til jeres firmafest. Allround-DJs har alle stor erfaring inden for fester med blandet publikum, både hvad angår alder og musiksmag.

Dette er naturligvis en generel anbefaling, og så firkantet vil det ikke altid være når man er på jagt efter en dygtig og erfaren DJ til firmafesten, man er ved at arrangere. Hvis gennemsnitsalderen i virksomheden fx er 50+ vil det måske give mening at det er en af vores voksen DJs som spiller til jeres firmafest, mens det, hvis gennemsnitsalderen på deltagerne til fimafesten er væsentligt yngre, måske vil give mening at leje en af vores ungdoms DJs.

Tager DJen imod musik ønsker til en firmafest?

Når man lejer en DJ fra Dansk DJ Service til firmafesten, er det altid muligt for festdeltagerne at komme op til DJen og ønske numre.

Det kan både foregå på den måde, at der er nogle overordnede rammer for hvilken slags musik DJen skal spille til jeres firmafest. Kommer nogen op til DJen og ønsker musik som falder udenfor den kategori, vil DJen bede vedkommende om at finde et musiknummer han/hun gerne vil høre, som passer til den ønskede musikstil. Men vi kan også spille alle ønsker festdeltagerne komme op til DJen og ønsker under festen. I bund og grund er det jeres firmafest – derfor vil vi lade jer bestemme hvilken stil DJen skal køre.

Book din DJ til firmafesten her!