Lej et komplet mobildiskotek til jeres fest

Når I lejer et komplet mobildiskotek fra Dansk DJ Service, er I sikret fyldt dansegulv med en imødekommende DJ, der tager imod ønsker.
Få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer!

Et mobildiskotek fra Dansk DJ Service er mere eller mindre det samme som et rullende diskotek, der består af lyd- og lysudstyr med mere. Det mobile diskotek kan transporteres rundt til de steder, hvor vores DJ er blevet booket til at spille og sætte gang i den til en fest. Du kan derfor leje et mobildiskotek til alt lige fra fødselsdag og bryllup til firmafest og julefrokost.

En DJ og et mobilt diskotek kan sætte gang i hver en fest. Dansk DJ Service tilbyder at komme ud til dit arrangement uanset anledning. Vi elsker at skabe en god stemning og en mindeværdig oplevelse.

Vi kommer derfor ud til:

… Og mange andre arrangementer! Uanset hvilket arrangement du står og skal holde, er der ikke noget, vi hellere vil end at komme og spille god musik og levere en stemning, der er helt i top. Kontakt os derfor endelig, hvis du gerne vil høre, om vi kan komme ud til dit arrangement eller fest.

Et mobildiskotek er, som det ligger i ordet, et mobilt diskotek. Det vil kort sagt sige, at enhver kantine, gymnastiksal eller stue kan forvandles til en pulserende natklub med professionelt udstyr inden for lyd, lys og dansegulv med et mobildiskotek. Med leje af et mobildiskotek kan du dermed forvandle ethvert neutralt lokale til det fedeste festlokale med en stemning og atmosfære, der skaber glæde og lyst til at fyre den af.

Lej et mobilt diskotek med hjælp fra Dansk DJ Service, og du er sikret levering, installering og eksekvering i høj kvalitet. Bedre bliver det ikke!

Hos DDJS ved vi, hvad god lyd betyder for en fest. Derfor er vores anlæg og højttalere af nyeste generation og spiller præcis så højt, som du ønsker. Vi sørger for, at lyden matcher dit arrangement – så uanset om du skal holde et brag af en firmafest, en rund fødselsdag, et uforglemmeligt bryllup eller en konfirmationsfest, kan du få musik lige efter din smag og skråle med på alle dine yndlingsnumre.

Et diskotek er ikke et rigtigt diskotek uden lys til at sætte stemningen – det er netop det, der sætter prikken over i’et til festen. Derfor følger der naturligvis et solidt lys-setup med, når du lejer et mobildiskotek gennem DDJS.

Er du til moderne natklubs-vibe, sørger vi for stroboskoplys og røg. Er du til firser-feeling, leverer vi også diskokugler og farvede spots. Uanset hvilken stemning du ønsker, der skal være, leverer vi den på bedste vis.
Lej mobildiskotek hos Dansk DJ Service, hvis du vil sikre dig, at din fest bliver en aften, I sent vil glemme. Vi har mange tilfredse kunder, hvilket også ses i vores kundeudtalelser. Vi håber selvfølgelig, at du bliver endnu en glad og tilfreds kunde.

Vi har erfaring med en lang række arrangementer – alt fra firmafester og bryllupper til konfirmationer og runde fødselsdage. Vi ved med andre ord, hvad der skal til for at skabe en fest i din ånd og i de rammer, du ønsker det. Vi sørger altid for at sætte os ind i, hvad det er, du ønsker, ligesom vi naturligvis spiller den musik, som du og gæsterne kan lide. Vi er professionelle hele vejen igennem!

Kontakt Dansk DJ Service allerede i dag og få en uforpligtende snak om, hvad du har brug for til din fest.

Når du kontakter os for en pris på leje af mobildiskotek og DJ, finder du ud af, at vi tilbyder priser, som er svære at sige nej til.

Selvom vi kun har kvalitetsudstyr og dygtige DJ’s, tilbyder vi billig leje af mobildiskotek, så alle har muligheden for at få en god aften med fest og farver.

Vi kan ikke komme med en standardpris, da vi beregner pris for mobildiskotek ud fra forskellige parametre. For at beregne en pris skal vi for eksempel vide:

 • Antallet af gæster
 • Størrelsen på lokalet
 • Ønsket antal timer
 • Ønsker til udstyr

Det og andre detaljer er med til at bestemme prisen for leje af mobildiskotek. Selvom vi ikke kan give dig en pris lige nu, er vi til gengæld hurtige til at svare tilbage på din mail. Det betyder, at du inden for 24 timer får et uforpligtende og skræddersyet tilbud på leje af DJ og mobildiskotek til dit arrangement.

Ja! Det kan du tro, det er. Uanset hvor i landet, du gerne vil leje et mobildiskotek til dit arrangement, kører vi afsted. Vi har mange dygtige DJ’s tilknyttet, hvilket giver os mulighed for at tage ud til fester i hele landet.

Vi har efterhånden været i alle kroge af Danmark på Fyn, Sjælland og i Jylland til mange og forskelligartede arrangementer. Det er altid en fest og en god oplevelse, så vi er selvfølgelig klar på mange flere rundt om i det danske land.

Uanset hvor på Sjælland, Fyn eller i Jylland du bor, leverer vi gerne et brag af en fest.

Vi kommer derfor gerne ud til:

 • København og Aarhus
 • Odense og Aalborg
 • Nordjylland og Midtjylland
 • Sønderjylland og Nordsjælland

… Og mange andre store og små byer og områder! Vi vil så gerne levere musik og god stemning til dit arrangement. Så kontakt os gerne i dag, uanset hvor i landet, du gerne vil leje et mobildiskotek.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Må vi give dig et godt tilbud?

  -bare rolig, det er ganske uforpligtende :)