Lej et komplet mobildiskotek til jeres fest

-få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer!

Når I lejer et komplet mobildiskotek fra Dansk DJ Service til jeres fest, er I sikret fyldt dansegulv, med en smilende og imødekommende DJ der tager imod ønsker.

Et mobildiskotek er, som det ligger i ordet, et mobilt diskotek. Det vil kort sagt sige, at enhver kantine, gymnastiksal eller stue kan forvandles til en pulserende natklub med professionelt udstyr inden for lyd, lys og dansegulv med et mobildiskotek. Lej et mobilt diskotek med hjælp fra Dansk DJ Service, og du er sikret levering, installering og eksekvering i høj kvalitet.

Hos DDJS ved vi, hvad god lyd betyder for en fest, og derfor er vores anlæg og højttalere af nyeste generation og spiller præcis så højt, som du ønsker. Vi sørger for, at lyden matcher dit arrangement, så uanset om du skal holde et brag af en firmafest, en rund fødselsdag, et uforglemmeligt bryllup eller en konfirmationsfest, kan du få musik lige efter din smag og skråle med på alle dine yndlingsnumre.

Et diskotek er ikke et rigtig diskotek uden lys til at sætte stemningen. Derfor følger der naturligvis et solidt lys-setup med, når du lejer et mobildiskotek gennem DDJS. Er du til moderne natklubs-vibe, sørger vi for stroboskoplys og røg. Er du til firser-feeling, leverer vi også diskokugler og farvede spots.
Lej mobildiskotek hos Dansk DJ Service, hvis du vil sikre dig, at din fest bliver en aften, I sent vil glemme. Vi har mange tilfredse kunder, som det kan ses i vores kundeudtalelser, og vi har erfaring med en lang række arrangementer – alt fra firmafester og bryllupper til konfirmationer og runde fødselsdage. Kontakt DDJS i dag og få en uforpligtende snak om, hvad du har brug for til din fest.

Må vi give dig et godt tilbud?

-bare rolig, det er ganske uforpligtende :)

Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA med Googles privatlivspolitik og brugsbetingelser