Hvad koster en DJ til fest?

Hos Dansk DJ Service har vi præcis lige så mange løsninger, som I har ønsker til jeres fest. Prisen for en uforglemmelig aften med DJ, lyd og lys kommer helt an på, hvad I drømmer om. Men sikkert er det, at I hos Dansk DJ Service finder lige nøjagtig det, I skal bruge.

5 ting du SKAL vide, inden du planlægger dit bryllup !

1. 72% af alle brude ville ønske at de havde brugt flere penge på musik og underholdning til deres bryllup. Ret vildt, ik? :-O   2. Under bryllupsplanlægningen prioriterer næsten alle brude påklædningen højest, derefter lokation og maden – den musikalske underholdning er blandt de laveste prioriteringer. Mange booker også musikken som noget af det… Læs mere »

Bryllups tjekliste

Skal I holde bryllup? Her er tjeklisten, som gør det hele meget nemmere, ift. bryllupsplanlægningen. Benyt bryllupstjeklisten til at kontrollere, at I nu også har husket det hele til jeres store dag. Tjeklisten til jeres bryllup er sat op i tidsorden – vi anbefaler at man følger den. Dels kan priserne stige jo tættere man… Læs mere »

Flotte bryllups-DJ setups

Man skal altid være varsom med at blære sig – men vi føler alligevel godt at vi kan tillade os, at blære os en smule. For se lige disse eksempler på DJ og mobildiskotek setups vi har lavet, når brudepar har skulle fejre deres store dag. Men.. hvorfor er der så stor forskel på jeres… Læs mere »

Mere og mere almindeligt med DJ til julefrokosten

Vi har igennem de sidste 10 år mærket en tydelig tendens; virksomhederne vil ikke spare når det kommer til firmajulefrokosten. Medarbejderne skal have en fantastisk aften de vil huske. Der bestilles derfor prima mad, så den kulinariske oplevelse er i top. Der sørges for at lokalerne, uanset om det er interne eller eksterne lokaler, er… Læs mere »

DJ til bryllup – hvorfor?

Dj til bryllup ? Det kan virke som en kliché når man siger det, men et bryllup ER bare en af de vigtigste begivenheder i ens liv. Det er derfor vigtigt at ALT er perfekt. I Danmark har vi tradition for, at vi aldrig går på kompromis med maden. Men det er også blevet mere… Læs mere »

Bryllupsmessen i Lokomotivværkstedet

Vi har været på bryllupsmesse i Lokomotivværkstedet. Messen gik over al forventning. Folk var fantastisk søde og så fik vi booket en masse DJ til bryllup arrangementer. Vi kørte naturligvis en kampagne, så man kunne få en ganske pæn rabat – og det blev rigtigt godt modtaget. Folk var overraskede over alt det vi kunne… Læs mere »

Genial inspiration til far-datter dansen

Far-datter dansen er egentlig ikke en dansk tradition, men det er noget vi i højere grad end tidligere ser at vores kunder ønsker, når de har lejet en DJ til deres bryllup. Og ofte viser det sig at skabe en meget unik og rørende atmosfære, som bedst kan beskrives som magisk. Selvom det ikke er… Læs mere »

De bedste frierier på youtube

Inspiration til frieriet? ;) Vi elsker jo bryllupper og vil gerne spille til endnu flere end de ca. 100-150 vi pt. spiller til hvert år. Så vi stillede os selv spørgsmålet; hvad kan vi gøre for at få flere bryllupper ind? Og svaret er da simpelt, ik? Vi skal da bare have flere til at… Læs mere »