Lej en DJ til jeres fest – få et tilbud via nedenstående links 

IMG_9194

Med Dansk DJ Service får du:

  1. Pålidelighed! Alle aftaler overholdes 100%.
  2. Fleksibilitet! Vi og vores DJ tilpasser sig jeres tidsplan.
  3. Kvalitet! Vi benytter kun de dygtigste DJs.
  4. God lyd og driftsikkerhed! Vi benytter kun DJ udstyr af højeste kvalitet.
  5. Individuel tilpasning! Med mere end 25 DJs finder vi den perfekte DJ til lige netop jeres fest.
  6. Alsidighed! Alle vores DJs medbringer en alsidig musiksamling med musik for enhver smag.
  7. Musik efter jeres smag! I har mulighed for, at sende os en liste med sange som DJen SKAL spille til festen.
  8. Imødekommenhed! Alle vores DJs meodtager ønsker fra både jer og jeres gæster.
  9. Ekstratid! Det er altid muligt at bestille ekstratimer hos DJen, så festen fx ikke behøver at stoppe når der er allermest gang i dansegulvet.
  10. Fremtoning! DJen er vores “ambassadør” og møder derfor altid velklædt og præsentabel op, med en smilende og imødekommende fremtoning.

Har du brug for vejledning omkring DJ’s?

Lej en dygtig og erfaren deejay til jeres fest. Se de forskellige muligheder på ovenstående links – vi kan både tilbyde deejay til jeres bryllup, runde fødselsdag, julefrokost, gymnasiefest, vogntur og meget, meget andet. Hvis I holder tema fest og skal bruge en deejay til temafest skal I blot gøre os opmærksomme på det – så sørger vi naturligvis for en disc-jockey som har styr på musikgenren som passer til temaet og ikke mindst kan der, hvis der er budget til det, også arrangeres at deejayen møder op i passende udklædning.

Tøv ikke med at spørge os hvis I har en speciel forespørgsel ifm. at I skal leje en deejay. I kan se under kategorien DJs for at se vores brede udvalg. Uanset om I skal bruge en der kender alle de største hits fra 50erne, 60erne og 70erne, om I skal bruge en som har styr på både de gode fra 80erne og de nyeste hits fra radioen eller om I skal bruge en som er 100% up to date med den nyeste musik som rykker på den internationale Club scene, så har vi en disc-jockey som passer til jeres fest.