dj_til_studendertur

Lej en DJ med stort anlæg til jeres studentervogn – få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer ->

Når I lejer en DJ med udstyr fra Dansk DJ Service til jeres studenter vogntur er I sikret en kæmpe fest i studentervognen, med en smilende og imødekommende DJ der tager imod ønsker.

Læs nedenfor hvad vi kan tilbyde til lige netop jeres vogntur.

Få et uforpligtende tilbud!

Dygtig og erfaren DJ.

Fed opsætning med masser af power.

 Alle aftaler overholdes.

Hvad spiller DJen på studentervognen?

Når I booker en DJ fra Dansk DJ Service er I sikret at der bliver FEST! Vores DJs spiller typisk en blanding af de nyeste hits kendt fra radioen, fede remixes og lidt af det gode gamle som alle kender og kan skråle med på. Men hvis I har ønsker til at jeres DJ på studentervognen spiller noget bestemt musik eller en bestemt musikstil finder vi naturligvis ud af det. Vi er meget fokuserede på at vognturen er JERES og derfor skal DJen på studentervognen også spille den type musik som I vil feste til.

Tøv ikke med at få et uforpligtende tilbud DJ på jeres studentervogn allerede nu.

Tager DJen imod ønsker under vognturen?

Ja, DJen tager naturligvis imod ønsker fra ALLE deltagere.

Når man har DJ til studenterkørsel er musikken jo ALTafgørende.DJ på studentervognen sørger naturligvis for at lige netop jeres studenterkørsel bliver en FEST.

Man er derfor sikret alle de store hits fra “dengang” som man kan skråle med på blandet med de nyeste hits fede remixes mv. som man kender fra byen, når man hyrer en DJ til studenterkørsel. Når man har DJ på studentervognen kan man som sagt også komme med ønsker. Og hvis jeres klasse har en sang som er “jeres” kan vi spille den hver gang vi kører fra et stop, hver time eller hvad I nu måtte ønske. Generelt set tilpasser vi naturligvis den musikalske stil efter jeres ønsker.

Kontakt os og få et godt tilbud på DJ til vognturen. Vi har naturligvis også generatorer I kan leje med, så I ikke skal tænke på andet end at have en fantastisk dag.

Kan man booke DJ og mobildiskotek et år forud?

Ja, man kan sagtens lave en fast aftale med os, så man er sikret dygtig DJs og kæmpe stort og fedt setup til ens studenter vogntur.

Vi har faktisk ikke begrænsning på hvor tidligt man kan booke en DJ til studentervognen. Ofte bliver vi booket et til to år forud – så hvis I vil være sikrede en af vores dygtige DJ til studenterkørsel, så vil vi anbefale jer at være i god tid.

Book din DJ til studentervogn her!