Lej en DJ med stort anlæg til jeres studentervogn

-få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer!

Når I lejer en DJ med udstyr fra Dansk DJ Service til jeres studenter vogntur er I sikret en kæmpe fest i studentervognen, med en smilende og imødekommende DJ der tager imod ønsker.

OBS! Vi leverer kun DJ’s til studenterkørsel i Region Hovedstaden.

At blive student er noget, I har ventet og kæmpet for i flere år. Når den endelig sidder på hovedet med den sidste karakter fra den sidste eksamen nogensinde fra gymnasiet, skal det naturligvis fejres med et brag.

Hvilken bedre måde er der at fejre jer og studenterhuerne på end en DJ på studentervognen? Det sikrer jer en fest uden sammenligning og er mange gange bedre end en lille højttaler med bluetooth.

Endeligt skal I selvfølgelig leje en DJ til studentervogn, fordi I skal overdøve de andre studentervogne – der er ikke noget bedre end at komme forbi en studentervogn, hvor det er tydeligt, at festen med os og vores DJ er bedre end deres fest med et lille anlæg og et minimum af udvalg af sange.

Studentertiden kommer aldrig igen – så lej en DJ til studenterkørsel og I får en dag, som I sent vil glemme!

Elsker du og din klasse fest og farver og vil I gerne give den maks gas, når I skal på studenterkørsel? Når I bliver studenter, skal det kunne høres og ses i hele København – alene af den grund skal I selvfølgelig leje en DJ til at spille musik på jeres studenterkørsel.

Når I booker en DJ fra Dansk DJ Service, garanterer vi, at der bliver fest som aldrig før. Vores DJ’s spiller typisk en blanding af de nyeste hits fra radioen, de fedeste remixes samt lidt af det gode og gamle, som alle kender og kan skråle med på. Med et mix af lidt af hvert, bliver der sat godt gang i festen!

Har I undervejs på studenterkørslen ønsker til, hvad DJ’en skal spille af musiknumre eller musikstil, finder vi i fællesskab ud af det. Det er jeres fest og jeres studentervogn – så selvfølgelig gør vi alt for, at turen bliver uforglemmelig og lige i jeres ånd. Vi spiller derfor naturligvis den type musik, som I gerne vil feste og fyre den af til!

Vil I gerne have en fest og fejre huen med manér? Så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på DJ til jeres studentervogn allerede i dag.

DJ’en tager altid imod ønsker fra ALLE, der er med på studenterkørslen. Studentervognstur er en lang dag med mange stop undervejs, så derfor skal der være fest og gang i den fra start til slut. Det bliver der kun, hvis vi spiller musik, som I kan lide at skråle til. DJ’en på studentervognen sørger naturligvis for at lige netop jeres studenterkørsel bliver en FEST.

I kan derfor forvente de store hits fra ”dengang”, som I bliver ellevilde over og skråler med på samt mange nye og fede remixes fra hits, som I kender fra jeres byture. Når I lejer en DJ til studenterkørsel, kan I derfor komme med alle de ønsker, I vil.

Forholder det sig sådan, at jeres klasse har en sang, som er ”jeres” og får jer i godt humør, spiller vores DJ den gerne hver gang vi kører fra et stop, hver time eller hvad I nu har lyst til. Vi tilpasser musikken til jeres ønsker.

Kontakt os allerede nu for et godt og uforpligtende tilbud på DJ til studentervogn. Så skal I ikke tænke på andet end at fyre den af.

Vi ved godt, at det kan være svært at nå at booke både studentervogn og DJ i København, da der er mange studenter om buddet. Derfor har vi gjort det muligt for jer at lave en fast aftale med os i god tid i forvejen, så I er sikret en dygtig og festlig DJ med et stort og fedt setup til jeres studenterkørsel i København.

Du kan booke vores DJ i lige så god tid, du har lyst, da vi ingen begrænsninger har. Vi bliver ofte booket et til to år forud – så hvis I vil være sikre på en DJ i topklasse til en rigtig god pris, skal I være ude i rigtig god tid!

En god og festlig DJ er selvfølgelig ikke gratis. Når det så er sagt, tilbyder vi nogle af de bedste priser på DJ på studentervogn. Vi kan naturligvis ikke give dig en præcis pris, da vi har behov for at vide noget mere om jeres studenterkørsel – for eksempel i hvor mange timer I ønsker at leje en DJ.

Men hvis du kontakter os i dag, lover vi at vende tilbage til jer med et uforpligtende tilbud. Et tilbud som vi er ret sikre på, I ikke kan sige nej til.

    Må vi give dig et godt tilbud?

    -bare rolig, det er ganske uforpligtende :)