Lej en dygtig og erfaren DJ til julefrokosten

-få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer!

Når I lejer en DJ fra Dansk DJ Service til jeres bryllup er I sikret fyldt dansegulv, med en smilende og imødekommende DJ der tager imod ønsker.

Musikken skal ofte være varieret og bestå af en god blanding af de største julehits og det gode fra “dengang” kombineret med nyere dansevenlige hits, når man booker en DJ til julefrokost . Det er derfor vigtigt at DJen til en julefrokost forstår at variere musikken og læse dansegulvet. Vores store erfaring med DJ til firmafester og ikke mindst DJ til julefrokoster med blandet “publikum” er jeres garanti for en succesfuld fest.

Når man har en af vores DJs ude til julefrokosten er det altid muligt for festdeltagerne at komme op til DJen og ønske numre. Alle vores DJs læser altid dansegulvet når de fx er ude som DJ til julefrokost, så dansegulvet bliver holdt fyldt. Når I har en af vores dygtige DJs ude til firma julefrokosten er I derfor sikret lækker dansemusik for enhver smag. I er velkomne til at kontakte os og høre mere om DJ til julefrokosten.

Vi anbefaler normalt, at I vælger en af vores allround-DJs når I skal vælge en DJ til julefrokosten. Allround-DJs fra Dansk DJ Service har alle stor erfaring inden for fester med blandet publikum, både hvad angår alder og musiksmag. Denne erfaring med julefrokoster har de opbygget igennem mange år, og vores DJs har alle årelang erfaring indenfor DJ-faget. Erfaringen med den blandede musik sikrer også, at alle tilgodeses og kan få luftet danseskoene. Vores allround-DJs er fra midten af tyverne op til start halvtredserne. Men fælles for alle allround-DJsne er, at de er festlige, imødekommende og smilende. Når de skal stå for musikken til julefrokosten tager de hellere end gerne imod ønsker.

Når I lejer en DJ fra Dansk DJ Service til jeres julefrokost medbringer vi altid et velspillende anlæg og et flot lysshow – begge dimensioneret til antallet af personer som kommer til festen. Der er ikke noget der kan ødelægge en god julefrokost som dårlig lyd fra en skrigende diskant. Når I booker os til at stå for DJen til jeres julefrokost er I sikret god lyd. Ligesom vi ikke går på kompromis med lyden og musikken til jeres julefrokost, går vi også meget op i, at skabe de helt rigtige rammer om dansegulvet og medbringer derfor altid et flot lysshow. Det består typisk af to-tre “disco” lamper som giver en flot og festlig effekt på dansegulvet, hvilket sætter de helt rigtige rammer om en fed julefrokost med masser af dans.

Skal det hele være mere specielt? Vi laver også customized løsninger, hvor vi tilpasser alt efter jeres ønsker. Dette kan både være med booking af en bestemt DJ – fx en kendt DJ. Det kan også være ved at designe vores setup med mobildiskotek så det passer 100% til jeres ønsker. Her kan vi fx programmere lyset specielt efter jeres lokaler og der kan udover DJen indgå en lysmand, som styrer lyset og skaber forskellige stemningsbilleder ved hjælp af lyset. Vi samarbejder desuden med en af Danmarks dygtigste laser-programmører og kan dermed tilbyde helt ekstraordinære lasershows, få firmalogoet til at stå i luften via laserne og meget meget andet. Det er i bund og grund kun jeres fantasi og budget der sætter grænserne.

Svaret er nej. Vi leverer nemlig DJs til julefrokoster i hele Danmark. Vi tager ikke tårnhøje transportgebyrer når vi skal levere musik til en julefrokost. Vi kører efter statens takster og skal derudover bare have dækket evt. udgifter til bro eller færge. Men det er absolut ingen hindring, hvis jeres firma julefrokost afholdes et afsides sted. Hvis der er forhindringer ift. når DJen skal ind i lokalet hvor jeres julefrokost skal holdes, skal vi vide det på forhånd. Dette gælder fx hvis der er trapper, ikke er mulighed for aflæsning af mobildiskoteket udenfor lokalet hvor julefrokost festen skal foregå mv. I kan se et par eksempler på lokaler til julefrokost, vi før har spillet i.

Vi leverer både komplette løsninger med et flot mobildiskotek og DJ til julefrokosten og løsninger hvor vi kun leverer DJ med pult. Sidstnævnte kræver dog, at udstyret der skal spilles på til julefrokosten er af en rimelig kvalitet. Som vi tidligere har nævnt, er der ikke noget der kan påvirke en julefrokost eller firmafest som dårlig lyd fra en skrigende diskant – det er derfor vigtigt for os, at udstyret DJen skal spille på, uanset om det er til en julefrokost eller en anden fest, er af god kvalitet. Det er ikke fordi hverken vi eller vores DJs har stjernenykker – vi ønsker blot at sikre jer den bedst mulige julefrokost.

    Må vi give dig et godt tilbud?

    -bare rolig, det er ganske uforpligtende :)