Lej en dygtig og erfaren voksen DJ til jeres fest

-få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer!

Når du lejer en DJ hos Dansk DJ Service, er du sikret fyldt dansegulv, med en smilende og imødekommende DJ der tager imod ønsker. Hvad enten det er til en rund fødselsdag, bryllup, et kobber-, sølv- eller guldbryllup eller noget helt femte, har vi den perfekte DJ til festen.

Til voksen-fester er det vigtigt, at DJen er tilpasset gæsterne og den ønskede musikstil, samt at han har stor erfaring. Dette sikrer at han ikke bare spiller de mest gængse melodier fra fx 70erne – vi gør meget ud af, at give vores kunder og deres gæster “nårh ja – den var der også”-oplevelsen. Alle vores voksen-DJs har derfor stort musik-kendskab, og DJen vi sender er altid specielt udvalgt til den enkelte fest. Vores voksen-DJs medbringer alle de store hits fra de sidste 50år, samt nyere dansevenlig musik kendt fra radioen.

Vores DJs møder altid pæne og præsentable op. Normalt er de iført jakkesæt eller jeans med skjorte og blazer.

Men vi er naturligvis altid klar på at gå i dialog med jer omkring påklædningen. Kører I med galla kommer DJen til jeres fest naturligvis i tøj som passer hertil, ligesom han kommer i mere casual tøj hvis I ønsker en mere afslappet stil og stemning. Så uanset hvilket tema eller stemning I måtte ønske når I lejer en DJ til voksenfest, så er vi klar på en dialog omkring tøjstilen.

Vi er bevidste om at de fleste af vores kunder ikke går op i hvilket tøj deres DJ til voksenfest er iført, så medmindre andet aftales kommer DJen til jeres fest i alm. pænt tøj, som anført tidligere.

Ja. Når I lejer en DJ til voksenfest kan I både sende en liste med numre i gerne vil høre og komme op til DJen under selve festen.

Typisk er det værternes ønske at både de selv og gæsterne kan komme op til deres DJ og ønske numre – og alle vores DJs tager naturligvis imod ønsker. Men selvom vi også anbefaler at man gør det på denne måde når man har lejet en DJ til voksenfest, er det i sidste ende jeres beslutning om DJen skal tage imod ønsker eller om han 100% skal læse dansegulvet og spille den type musik som DJen mener kan holde dansegulvet i gang.

Når man lejer en DJ til voksenfest er det typisk en af vores voksen-DJs man får ud. Dem kan man se her: Voksen DJs

    Må vi give dig et godt tilbud?

    -bare rolig, det er ganske uforpligtende :)