Lej en dygtig og erfaren ungdoms DJ til jeres gymnasiefester

-få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer!

Når I lejer Dansk DJ Service til jeres gymnasiefester er I sikret fyldt dansegulv, et kæmpe anlæg og lysshow samt en smilende og imødekommende DJ der har 100% styr på de største hits og tager imod ønsker.

Vi har kæmpe stor erfaring med gymnasiefester og ved præcis hvad der skal til for at fylde dansegulvet og få taget til at lette.

Vi går aldrig på kompromis med hverken lyden eller lyset – så når I booker os er i garanteret et show i verdensklasse med en DJ som virkeligt forstår at få alle til at fyre den af på dansegulvet.

Når I booker en DJ fra Dansk DJ Service er I sikret at der bliver FEST! Vores DJs spiller typisk en blanding af de nyeste hits kendt fra radioen, fede remixes og lidt af det gode gamle som alle kender og kan skråle med på. Musikstilen aftales med jer (festudvalget) så vi rammer præcis den musikstil som I ønsker. Derudover kan vi aftale om DJen skal tage imod ønsker fra gæsterne på selve aftenen, eller om han udelukkende skal læse dansegulvet og spille det han mener kan holde det fyldt.

Ja, DJen tager naturligvis imod ønsker fra gæsterne. Vores DJs er altid opdaterede med den nyeste musik fra klubberne, radioen og ikke mindst med alle de fedeste remixes. Når I booker en af vores DJs til at spille til jeres gymnasiefest har vi derfor stort set al den musik I kan drømme om, så vi kan opfylde de ønsker folk har. Vi spiller selvfølgelig kun musik som passer ind og som kan holde festen igang. Som nævnt i afsnittet om hvad for noget musik vi spiller når man lejer en DJ til gymnasiefest, kan det sagtens aftales med os, at DJen ikke skal tage imod ønsker. I sidste ende er det jeres beslutning, hvad I helst vil have.

Ja, man kan sagtens lave en fast aftale med os, så man er sikret dygtig DJs og kæmpe stort og fedt setup til alle skoleårets gymnasiefester.

Når man booker en DJ til alle gymnasiefesterne der er på et skoleår opnår man samtidig en god rabat, ligesom vi garanterer at vi kan levere DJs til alle jeres fester. Også selvom en af dem fx ligger på en meget travl dag.

Så tøv ikke med at indhente tilbud på at leje en DJ med mobildiskotek til jeres gymnasiefester. Det er billigere end mange tror.

    Må vi give dig et godt tilbud?

    -bare rolig, det er ganske uforpligtende :)