Lej en lounge DJ og skab den perfekte stemning med lounge musik

- Få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer!

Når I lejer en lounge DJ hos os, er I sikret en smilende og velklædt DJ som præcist ved, hvad der skal til for at skabe den perfekte atmosfære til jeres lounge arrangement.

Lounge musik kan både være lækre jazzede toner, klassisk inspireret, houset med noget god, rolig bas – eller noget helt fjerde. Fælles for lounge musikken er dog, at det kan være med til at skabe en fantastisk atmosfære, hvad enten det er til en bryllupsreception, i forbindelse med en produktlancering eller til et arrangement, hvor der skal være rum til snak, hygge og networking.

 

En lounge DJ spiller som sagt lounge-musik, som skaber den perfekte stemning. Mange undersøgelser tyder på, at musik har ekstremt stor indflydelse på folks adfærd. Den rigtige musik kan gøre folk mere købsvillige, mere sociale og i det hele taget mere åbne for indtryk. Det kan derfor være en meget vigtig faktor at have en dygtig lounge dj som en del af sit “team”. Vores lounge dj’s har stor erfaring og kan derfor også rådgive ift. stilarter inden for lounge musikken, så vi får skabt præcis den atmosfære, som I ønsker til jeres arrangement med en lounge dj fra os.

Hvilken lounge DJ vi vil anbefale jer, kommer an på flere faktorer. Vi har ikke kun én lounge dj, og det gør, at vi kan tilpasse lounge DJ’en præcis til jeres arrangement. Typisk tilpasser man det ud fra deltagernes alder, hvilken type arrangement der er tale om, samt hvilken type lounge dj og lounge musik I forestiller jer kunne fungere godt.

 

Med baggrund i de oplysninger vi modtager fra jer, og de ønsker I har til en lounge DJ, kommer vi med vores anbefaling til, hvilken lounge DJ vi mener vil passe godt. Vi dikterer ikke noget, så I sidste ende er det jeres beslutning hvilken lounge dj, der skal komme til jeres lounge arrangement. Med vores store erfaring inden for lounge musik og tilpasning af lounge dj’s til arrangementer, plejer vi dog at ramme plet i vores anbefaling af hvilken lounge dj, der matcher.

 

Når man lejer en lounge DJ fra Dansk DJ Service til sit arrangement bliver alt customized. Det er derfor i sidste ende jeres beslutning, om jeres lounge dj blot skal spille lækre toner, i den stilart vi i fællesskab har aftalt, eller om lounge DJ’en skal tage imod ønsker fra jeres gæster.

 

Hvis I ikke ønsker, at jeres lounge DJ skal tage imod ønsker, bliver gæster som evt. måtte komme op for at ønske, naturligvis forklaret på en ordentlig måde at vi holder os ret stringent til denne specifikke genre for at skabe den ønskede atmosfære. Ingen bliver altså fejet af eller talt uhøfligt til, selvom de kommer med ønsker, der ikke kan/skal opfyldes.

Ønsker I derimod, at lounge DJ’en skal tage imod ønsker, efterkommer vi naturligvis dette. Her skal man naturligvis være opmærksom på, at det kan give nogle mærkbare genreskift – og måske gå et stykke væk fra den oprindeligt ønskede lounge musik. Hvis der skal tages imod ønsker, skal vi og jeres lounge DJ vide det minimum en uge i forvejen, så den rigtige “pladekuffert” kan forberedes.

Vi kan desværre ikke give jer en pris nu og her på, hvad det vil koste at leje en af vores lounge DJ’s til jeres arrangement. I stedet kan vi give jer en pris inden for kun 24 timer, hvis I oplyser os om, hvor mange timer I ønsker at leje en DJ, hvor i landet arrangementet bliver afholdt, samt hvad I har af tanker og krav til udstyr i forhold til antallet af gæster og lokalet, arrangementet skal afholdes i.

Vi er altid hurtige til at vende tilbage på henvendelser omkring leje af DJ og udstyr – når I kontakter os, får I derfor hurtigt et overblik over, hvad det kommer til at koste jer. Vi har desuden det bedste udstyr til de bedste priser på markedet – så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Det korte svar er: Ja! Vi elsker at komme ud til lounge arrangementer og vil også elske at komme ud til jeres! Vi råder over mange DJ’s og lige så meget professionelt udstyr, som gør os i stand til at levere den rette stemning til netop jeres arrangement, uanset hvor i landet det er.

Vi har base i København og er derfor ofte også til arrangementer på alt lige fra Østerbro og Vesterbro til Nordhavn og Indre by. Dog har vi lounge DJ’s fordelt over hele landet og kan derfor komme ud til lounge arrangementer på Fyn, Bornholm, Lolland-Falster og i Jylland.

Vi kommer derfor ud til arrangementer i byer som:

 • Rønne
 • København
 • Roskilde
 • Nakskov
 • Odense
 • Aarhus
 • Aalborg

Dette er blot et udpluk af de steder, vi kommer ud og spiller. Vi kommer naturligvis også ud til arrangementer udenfor de store byer – I kan derfor roligt kontakte os med henblik på at booke os til jeres kommende lounge arrangement!

  Må vi give dig et godt tilbud?

  -bare rolig, det er ganske uforpligtende :)