DJ til lounge arrangement

Lej en lounge DJ og skab den perfekte stemning – få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer ->

Når I lejer en lounge DJ hos os, er I sikret en smilende, velklædt DJ, som ved præcis hvad der skal til, for at skabe den perfekte atmosfære til jeres lounge arrangement.

Læs nedenfor hvad vi kan tilbyde til lige netop jeres lounge-arrangement.

Få et uforpligtende tilbud!

Dygtig og erfaren Lounge DJ.

Flot og stilren opsætning.

 Alle aftaler overholdes.

Hvad er lounge musik – og hvad kan det?

Lounge musik kan både være lækre jazzede toner, klassisk inspireret, houset med noget god, rolig bas – eller noget helt fjerde. Fælles for lounge musikken er dog, at det kan være med til at skabe en fantastisk atmosfære hvad enten det er til en bryllupsreception, i forbindelse med en produktlancering eller til et arrangement, hvor der skal være rum til snak, hygge og networking.

En lounge DJ spiller som sagt lounge-musik som skaber den perfekte stemning. Mange undersøgelser tyder på, at musik har ekstremt stor indflydelse på folks adfærd. Den rigtige musik kan gøre folk mere købsvillige, mere sociale og i det hele taget mere åbne for indtryk. Det kan derfor være en meget vigtig faktor at have en dygtig lounge dj som en del af sit “team”. Vores lounge djs har stor erfaring og kan derfor også rådgive ift. stilarter indenfor lounge musikken, så vi får skabt præcis den atmosfære som I ønsker til jeres arrangement med en lounge dj fra os.

Hvilken lounge DJ ?

Hvilke lounge DJ vi vil anbefale jer, kommer an på flere faktorer. Vi har ikke kun en lounge dj og det gør, at vi kan tilpasse lounge djen præcis til jeres arrangement. Typisk tilpasser man det udfra deltagernes alder, hvilken type arrangement der er tale om samt hvilken type lounge dj og lounge musik I forestiller jer, kunne fungere godt.

Med baggrund i de oplysninger vi modtager fra jer og de ønsker I har til en lounge DJ kommer vi med vores anbefaling til hvilken lounge DJ vi mener vil passe godt. Vi dikterer ikke noget, så I sidste ende er det jeres beslutning hvilken lounge dj der skal komme til jeres lounge arrangement. Med vores store erfaring indenfor lounge musik og tilpasning af lounge djs til arrangementer, plejer vi dog at ramme plet i vores anbefaling af hvilken lounge dj der matcher.

Tager vores lounge DJ imod musik ønsker ?

Når man lejer en lounge DJ fra Dansk DJ Service til sit arrangement bliver alt customized. Det er derfor i sidste ende jeres beslutning om jeres lounge dj blot skal spille lækre toner, i den stilart vi i fællesskab har aftalt – eller om lounge DJen skal tage imod ønsker fra jeres gæster.

Hvis I ikke ønsker at jeres lounge DJ skal tage imod ønsker, bliver gæster som evt. måtte komme op for at ønske, naturligvis forklaret på en ordentlig måde, at vi holder os ret stringent til denne specifikke genre for at skabe den ønskede atmosfære. Ingen bliver altså fejet af eller talt uhøfligt til, selvom de kommer med ønsker der ikke kan/skal opfyldes.

Ønsker I derimod at lounge DJen skal tage imod ønsker, efterkommer vi naturligvis dette. Her skal man naturligvis være opmærksom på, at det kan give nogle mærkbare genreskift – og måske gå et stykke væk fra den oprindeligt ønskede lounge musik. Hvis der skal tages imod ønsker skal vi og jeres lounge DJ vide det minimum en uge i forvejen, så den rigtige “pladekuffert” kan forberedes.

lounge-dj

Lounge DJs

Book din lounge DJ her!