Lej en dygtig og erfaren DJ til din 18års

-få et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer!

Når du lejer mobildiskotek og DJ fra Dansk DJ Service til din 18års, konfirmation eller lign. er du sikret fyldt dansegulv, de største hits, kæmpe anlæg og flot lysshow samt en smilende og imødekommende DJ der tager imod ønsker.

Hos Dansk DJ Service har vi mange DJs der har specialiseret sig i at spille til ungdomsfester såsom 18års fødselsdage. De ved præcis hvad der virker – både musikalsk og stemningsmæssigt.

Når vi spiller til 18års fødselsdage og andre former for ungdomsfester medbringer vi typisk et flot lysshow, røgmaskine og et fedt anlæg som er dimensioneret til antallet af personer samt lokalet størrelse. Lysshowet giver det hele en ekstra dimension som bare gør festen SÅ meget federe.

En teknisk dygtig DJ der er med på de nyeste beats og kan læse sit publikum og få folk på gulvet er det vigtigste for at jeres ungdomsfest bliver en succes. Alle vores ungdoms-DJs er 100% opdaterede med de nyeste hits og forstår på bedste vis at kombinere dem med fede remixes og nogle af de gode gamle man kan skråle med på – der er kort sagt dansemusik for enhver smag.

Nej! Grunden til at vi lige skriver DJ til 18års fødselsdagsfest er, at det er dem vi spiller til absolut flest af, når vi taler ungdomsfester. Men vi leverer også både DJ og mobildiskotek til fødselsdagsfester for folk der fylder 16, 17, 19, 20 osv. Derudover leverer vi også DJ til ungdomsskoler, mobildiskotek til skolefester og meget meget andet. Vi lejer kort sagt DJ og mobildiskotek ud til ALLE slags ungdomsfester og vi har rigtigt mange forskellige ungdoms-DJs, som bl.a. spiller på klubber inde i København. Se en del af vores ungdoms-DJs her

Når vi leverer DJ og mobildiskotek til ungdomsfest kører vi normalt med et setup som naturligvis tilpasses lokalet, antal gæster mv. Men hvis I ønsker det, kan vi lave hele mobildiskoteket og setup med DJ 100% customized. Det kan være alt fra udstyret vi medbringer, typen af lysshow, speciel programmering eller måske booking af en kendt DJ?  I bund og grund er det kun jeres fantasi og budget der sætter grænser for hvad der kan lade sig gøre. Vi har stor erfaring i customized setups og elsker udfordringer. Kontakt os gerne ved at trykke her hvis I har nogle fede ideer til mobildiskoteket eller booking af DJ I ønsker pris på. I kan også udfylde formularen øverst på denne side.

SKAL I HOLDE GYMNASIEFEST?  Så se mere her DJ TIL GYMNASIEFEST

Vi blev i 2015 Danmarksmestre for mobildiskoteker. En af udtalelserne fra dommerne var bl.a. “Gutterne fra København gav de andre en gevaldig lektion i hvad der faktisk kan lade sig gøre”. Skal vi spille til din fest?  Tøv ikke med at kontakte os.

    Må vi give dig et godt tilbud?

    -bare rolig, det er ganske uforpligtende :)