Sange til bryllup i kirken: Disse sange er perfekte til den store dag

 

Det er ikke nemt at vælge sange til bryllup i kirken, da der er så mange gode salmer at vælge imellem. Derudover er det i dag også helt okay ikke at vælge de helt traditionelle salmer, hvis du foretrækker nogle andre sange til bryllup i kirken, som betyder mere for dig. Men hvis du er lidt i tvivl, eller gerne vil have hjælp til inspiration til sange til bryllup i kirken, hjælper vi dig i indlægget her.

Ideer til sange til bryllup i kirken

 

Vil du gerne personliggøre vielsen eller gøre den mindre formel? Det er helt almindeligt for brudepar i dag at ønske en mindre formel vielse, så de føler, de har sig selv fuldstændigt med i det.

 

Til det kan vi anbefale følgende sange til bryllup i kirken:

 

  • ”Det er så yndigt”. Selvom det er en klassiker og en traditionel salme, er den ikke til at komme udenom, når I går ud sammen af kirken som mand og hustru.
  • Søs Fenger med ”Du er”
  • Shania Twain med ”From this moment”
  • Jason Mraz med “I’m Yours”
  • Lars H.U.G med “Elsker dig for evigt”Disse sange er meget populære at benytte i kirken under vielser, hvor brudeparret ønsker noget andet ved siden af de traditionelle salmer.

 

Spørg præsten til råds

 

Rigtig mange præster og kirker er begyndt at åbne op for en mere personlig vielse for at bryde med den faste bryllupsliturgi. Din præst og kirke kan derfor sagtens være åbne for anderledes indslag eller småevent, som normalt ikke hører hjemme i kirken. Det kan være alt lige fra jeres DJ til bryllup, som kommer og spiller jeres yndlingssang til et familiemedlem, der synger acapella for jer.

 

Spørg gerne præsten, hvad han eller hun har af ideer og ikke mindst, hvad præsten er åben for, at der må ske i kirken, når det kommer til sange til bryllup.

 

Spørg en DJ til bryllup til råds

 

Har I planlagt at hyre en DJ til bryllup? Hvorfor så ikke spørge vedkommende til råds? En DJ ved alt om musik og mere til – også til bryllupper. Mangler du derfor ideer eller inspiration til gode sange, der godt kan benyttes i kirken, uden præsten bliver for overrasket eller stejler på begge ben, kan du med fordel spørge din DJ. Vedkommende kan helt sikkert også finde noget, der er personligt, hvis I fortæller lidt om, hvem I er, hvordan I mødtes og hvad jeres værdier i livet er.

 

Tilbage er der kun at ønske jer et godt bryllup.