Konfirmation 2020: Sådan holder I en fantastisk fest

 

Foråret står for døren og det betyder, at flere måneders konfirmationsforberedelse endelig går op i en højere enhed for de mange håbefulde konfirmander i Danmark. Er du også en af dem, der i år skal holde konfirmation? Og vil du gerne have lidt inspiration til, hvordan I holder en rigtig god fest? Det kan vi heldigvis hjælpe dig med, da vi har samlet vores bedste ideer til konfirmation.

 

Konfirmationsdagen er en stor dag for både konfirmanden og jer som forældre. Derfor skal det selvfølgelig være en dag, hvor alt spiller og er til stor glæde for jer alle sammen. Men hvad kan du lige finde på for at give konfirmationsfesten en ekstra krølle på halen? Vi giver dig her 3 ideer til konfirmation.

 

3 ideer til konfirmation

 

Mangler du ideer til konfirmation? Så får du dem her.

 

Arranger kørsel fra kirken

 

Selvom det selvfølgelig skal holdes lidt nede på jorden, så der også er noget at overraske med til et bryllup, så kan I sagtens arrangere ekstravagant kørsel fra kirken for jeres søn eller datter. En sportsvogn, motorcykel eller noget helt tredje er oplagt at vælge som kørsel fra kirken.

 

I kan selvfølgelig også vælge at tænke helt modsat og i stedet tage røven lidt på jeres kommende konfirmand. Hvordan det? Jo, for at skille jer ud fra resten, kan I med fordel leje en trækvogn, som I pynter flot op med flag, balloner og andre konfirmationsrelaterede ting. Få en søskende eller en god kammerat til at klæde sig pænt på i jakkesæk og med chauffør kasket. Det vil virkelig overraske og med garanti også få meget mere opmærksomhed end de mange biler, der holder ved kirken.

 

Hold festen på en hemmelig lokation

 

Konfirmanden behøver ikke vide alt. Selvom det er konfirmandens dag, må der gerne være overraskelser og hemmeligheder – også omkring lokationen for festen. Bild gerne konfirmanden ind, at det skal holdes på den lokale restaurant eller forsamlingshus og kom så med den overraskelse på dagen, at det bliver holdt på jeres yndlingssted, ved vandet, i en naturpark eller noget helt fjerde. Det er en dag, der gerne må være fyldt med overraskelser – og jo flere overraskelser, jo bedre en dag bliver det.

 

Festligt indslag med DJ

 

Den sidste af vores ideer til konfirmation er at leje en DJ til et festligt indslag. Musik er altid et godt træk til at få en fest til at blive fantastisk. Så hvorfor ikke også gøre det til konfirmationsfesten? DJ’en kan hjælpe jer med at få en sang til at blive ekstra god og fed, ligesom I også kan bruge ham i forbindelse med et sjovt indslag, hvor sjove historier bliver fortalt af amatørkomikere eller lignende. Er der andre unge med til festen, vil de også synes, at en DJ vil være genialt, da det kan sætte lidt gang i den og få folk op af stolene.

 

Det er kun fantasien, der sætter grænserne i forhold til at få en fantastisk fest! Vi håber, du kan bruge vores ideer til konfirmation til at skabe de perfekte rammer om en god og festlig dag.