dj-pris

En DJ sørger for, at folk har det sjovt ved at få dem til at danse til store hits og kendte rytmer. Men hvad koster en DJ til fest egentlig? Det giver Dansk DJ Service dig svaret på her – lynhurtigt!

Spring direkte til vores PRISBEREGNER, scroll ned til vores priseksempler eller læse med videre. Fordi der er nemlig flere ting, der kan få indflydelse på, hvad en DJ kommer til at koste til netop din fest.

Ønsker du blot en DJ – eller skal der også følge lys med? Nedenfor giver vi dig en liste over, hvad du skal vide, før du kan få svar på: Hvad koster en dj til fest?

 

Hvad koster en DJ til fest hos Dansk DJ Service?

Hos Dansk DJ Service er det vigtigt for os, at du får en virkelig god fest.

Derfor tager vi naturligvis også fair og konkurrencedygtige priser, så du også har budget til at kunne pynte lokalet festligt op og at servere god mad og drikke til dine gæster.

Da det som sagt er svært at komme med en konkret pris på, hvad det koster at leje en DJ til fest, kan du på vores prisside benytte dig af vores Prisberegner til udregning af DJ-priser.

Vores lynhurtige prisberegner giver dig mulighed for at udregne din pris her og nu, så du slipper for at vente på svar. Det eneste du skal gøre er at indtaste:

  • Anledning
  • Antal personer
  • Dato
  • Tidsinterval (hvor længe DJ’en skal stå til rådighed)

 

Din DJ-pris afhænger af disse 5 punkter

Når du skal leje en DJ, vil prisen afhænge af følgende 5 punkter:

  • Hvor mange timer skal DJ’en spille?
  • Hvor mange gæster er der? (Udstyret skal kunne spille musikken højt nok)
  • Hvor afholder du festen? (Transport spiller ind på prisen)
  • Hvornår på året afholder du festen? (Årstiden kan have betydning)
  • Har du særlige ønsker til lys og lyd?

Det er derfor ikke muligt at få en konkret DJ-pris, før du som minimum ved, hvor mange timer din DJ skal spille til din fest.

 

Eksempler på DJ-priser til forskellige arrangementer

Tænker du stadig: Hvad koster en DJ til fest? Vi giver dig nogle lynhurtige priseksempler fra den virkelige verden hos Dansk DJ Service, så du hurtigt kan få indblik i vores konkurrencedygtige DJ-priser.

Ved langt de fleste bryllupper er der først brug for musik, når sidste ret er serveret, og der ikke er længe til, at klokken slår 12 og brudevalsen skal danses.

 

DIT PRISEKSEMPEL – DJ TIL DIT BRYLLUP

Spilletid: 23:00 – 02:00 (3 timer)

Udstyr: DJ-pult, lydanlæg (til ca. 80 mennesker), flot lysshow, mikrofon til taler.

Placering: Storkøbenhavn

Pris: 3.600 DKK

Vil man derimod gerne have god musik til bryllup, er det ikke den store pung, man behøver have frem for at sikre god dansemusik, som alle kan synge med på.

 

DIT PRISEKSEMPEL – DJ TIL JULEFROKOST

Spilletid: 17:00 – 03:00 (10 timer)

Udstyr: DJ-pult, lydanlæg (til ca. 200 mennesker), flot lysshow og mikrofon.

Placering: Herning

Pris: 8.500 DKK

 

Det er derfor ikke helt uoverskueligt at leje en DJ til julefrokost, da man for et ganske fornuftigt beløb får god og festlig underholdning hele aftenen og natten.

DJ’en spiller nemlig det, alle gerne vil høre. Og du kan være sikker på, at folk kommer op af stolene, når musikken først går i gang.

Én ting er i hvert fald sikkert: du får masser af fest for pengene!