Ideer til bryllup – Dette trender i 2020

Et bryllup er ikke bare et bryllup. I hvert fald ikke, hvis du gerne vil have det til at være i din ånd og en fest, som du og gæsterne sent vil glemme. Det er nok ikke helt forkert at sige, at det moderne bryllup handler mindre om den traditionelle tur op ad kirkegulvet og i stedet har fokus på, at man selv vælger sit eget eventyr og sætter sit personlige præg på det. Vi har set på, hvad der trender inden for bryllup 2020, så du kan få inspiration og ideer til at holde et brag af en fest og et bryllup.

Miljøvenlige bryllupper hitter

Mangler du ideer til bryllup, hvor du kan minimere spildet af ressourcer? Det er der mange brudepar i 2020, der er er begyndt at kigge på. Går du derfor også op i miljøet og vil du gerne have det med som tema i afholdelsen af dit bryllup, er der et væld af muligheder inden for bæredygtig mad, pynt, blomster, bryllupstøj og meget mere.

Det er efterhånden blevet lige så normalt at afholde et bryllup, der er miljøvenligt og bæredygtigt, som det er at skære det første stykke af bryllupskagen. Spring derfor ud i det, hvis det er en af de ideer til bryllup, der tiltaler dig!

Skræddersyet og personligt bryllupspynt

Det moderne menneske vil gerne være unikt. Det er derfor ud med de traditionelle og nemme løsninger – og det gælder også ved bryllupper. For her er standardservicen fra IKEA, den foldede serviet og de klassiske duge smidt i skraldespanden hos mange brudepar til fordel for personligt og skræddersyet pynt.

Det er derfor blevet helt okay at indrette brylluppet, som du gerne vil have det med en stemning og atmosfære, som passer til jeres måde at leve livet på. Vil du derfor gerne være anderledes og nytænkende i dine ideer til bryllup, bliver du ikke set skævt til!

DJ til bryllup

En af de helt store tendenser og nye ideer til bryllup for mange brudepar er at leje en DJ til bryllup. I mange år har det ellers været tendensen at stå for musik til bryllup selv eller få en akustisk musiker til at spille musikken. Men de ideer til bryllup inden for musik og underholdning er der ved at blive ændret på nu.

 Nu skal det være ekstra festligt, når maden er spist og bryllupskagen skåret. En DJ til bryllup er perfekt til dette, da han kan skræddersy musikken til, hvad brudeparret godt kan lide, eller hvad gæsterne mest hælder til. Desuden er det også muligt at få ham til at spille under maden og hjælpe til med sjove indslag, hvor musik er påkrævet.

Det er derfor bestemt ikke uden grund, at en af de ideer til bryllup, der vinder og mere frem er en bryllups DJ.

Bæredygtige brudebuketter

Mangler du ideer til bryllup i forhold til brudebuketten? Så er en af de helt store trends, at der skal en bæredygtig brudebuket til. Flere og flere brude vælger en brudebuket med lokalt dyrkede eller sæsonbestemte blomster. Det kan selvfølgelig være en udfordring ved et vinterbryllup – men her vinder tørrede blomster mere frem, som jo netop holder evigt og kan bruges som en fin og romantisk dekoration derhjemme efterfølgende.

Personlighed er nøgleordet

Hvis du gerne vil holde et bryllup, der er moderne og matcher tendenserne i 2020, skal du blot tænke i personlige og unikke ideer til bryllup, da det er det gennemgående tema for de tendenser, der viser sig i øjeblikket. Et bryllup er derfor ikke længere så firkantet – der er masser af muligheder for at holde det præcis, som du gerne vil.

En god bryllupsfotograf

Men hvad er et bryllup uden en god og professionel fotograf, der netop sørger for at fange alle de fantastiske øjeblikke? Bryllupsfotograf Forevigt garanterer billeder i topklasse og forstår sig på at fange de mange fine øjeblikke på jeres bryllupsdag.