Sange til bryllup: Disse sange er perfekte til den store dag

 

Det kan være svært at vælge de helt rette sange til bryllup. Både hvad gælder i kirken men også til festen, hvor det ikke er helt af vejen at vælge nogle sange ud som romantiske indslag. For at gøre det nemmere for dig at vælge nogle gode sange til bryllup, har vi lavet en liste over de bedste kærlighedssange.

 

Når der skal vælges sange til bryllup, er det vigtigt, at du og din kommende brud eller gom vælger nogle sange ud, som betyder noget for jer. Det behøver derfor ikke være de gængse sange som ”Kald det kærlighed” eller Dolly Parton med ”I will always love you”, som I behøver gå med. Herunder får I inspiration til, hvilke romantiske sange til bryllup, I kan vælge at spille under ceremonien i kirken eller med DJ til bryllup ved den store fest om aftenen.

 

Romantiske sange til bryllup

 

Til et bryllup hører romantiske sange sig til både under ceremonien og under festen.

 

Vi starter med de romantiske sange til bryllup i kirken, hvor der gerne må skrues ekstra godt op for romantikken – for ceremonien er noget ganske særligt.

 

Mange præster er i dag med på ikke kun at spille de mest traditionelle salmer. Derfor kan I sagtens ønske noget utraditionelt, hvis det betyder noget for jer. Bliver I ikke viet i kirken, er det noget helt andet, da I her helt frit kan vælge.

 

Gode sange til bryllup til ceremonien er:

 

  • La vida es bella af Nicola Piovani
  • Love story af Francis Lai
  • Cinema Paradiso af Ennio Morricone
  • Thinking out loud af Ed Sheeran
  • Elsker dig for evigt af Lars H.U.G

 

Få gerne et liveband eller en soloartist til at fremføre sangene på jeres foretrukne instrument. Særligt blæseinstrumenter får romantikken helt op at ringe i en kirke.

 

Gode sange til bryllup til festen er:

 

  • Will always love you af Whitney Houston
  • Can’t stop the feeling af Justin Timberlake
  • Hurtige hænder af The Minds of 99
  • Inderst inde af Søs Fenger

 

Sangene til festen behøver ikke være lige så højtidelige som i kirken. Her må følelserne gerne få frit spil. Har I en sang, som I mødtes til første gang eller en sang, som på anden vis betyder rigtig meget for jer begge to, kan denne også være en oplagt mulighed. Vigtigst er bare, at I vælger sange til bryllup med hjertet, så det bliver en sløjfe, der binder hele dagen sammen.

 

Overrask med en musiker og akustisk sang

 

Det skønne ved et bryllup er, at der er frit spil for, hvad man som brud eller gom kan overraske sin ægtefælle med. Et meget populært indslag er enten selv at synge en sang for sin mand eller kone eller hyre en musiker til det.

 

Hvis du vælger sidstnævnte, men ikke er helt sikker på, hvilken sang til bryllup du synes er den rigtige, kan vi varmt anbefale Elton John med ”Can You Feel The Love Tonight”. Det er en stor sang, som for første gang blev fremført i ”Løvernes Konge” og som siden hen har vundet et hav af priser.

 

Det er en sang med et klart budskab om, at kærligheden er storslået og ærlig, og at den er for alle. Med den rette vokal kan der skabes en helt særlig stemning, der giver kuldegysninger og måske også giver anledning til tårer hos din kommende ægtefælle. Med denne sang kommer følelserne i frit spil – så hvis ikke I har en særlig sang, er denne et rigtig godt bud.

 

Følg hjertet

 

Vigtigst er selvfølgelig at understrege, at skal følge jeres hjerter, når I vælger sange til bryllup. Det behøver ikke være traditionelt, fordi ”det plejer at være sådan”. Tiderne er en anden, så mere utraditionelle sange til bryllup er velkomne. Det vigtigste er bare, at I ikke går på kompromis og gør det, I har lyst til.

 

Rigtig god dag og bryllup!