Vi har været på bryllupsmesse i Lokomotivværkstedet.
Messen gik over al forventning. Folk var fantastisk søde og så fik vi booket en masse DJ til bryllup arrangementer. Vi kørte naturligvis en kampagne, så man kunne få en ganske pæn rabat – og det blev rigtigt godt modtaget. Folk var overraskede over alt det vi kunne tilbyde til deres bryllup – både som standard og som ekstraservices. Vores uplightpakker var vildt populære. Vi synes også selv at det er en fantastisk ydelse som giver en helt fantastisk atmosfære i ethvert lokale – og så for en pris som alle kan være med på.
Er I også på udkig efter en DJ til bryllup? Så tøv ikke med at kontakte os. I kan jo også kigge forbi til bryllupsmessen i Forum ;)

Vi håber at høre fra jer!

Her er et par billeder fra bryllupsmessen i Lokomotivværkstedet
Vi havde messens største stand, da vi mente at det var vigtigt, at vi havde pladsen til at vise et par forskellige setups man kan vælge, hvis man booker en bryllups-DJ hos Dansk DJ Service, til sit bryllup. Mulighederne er jo nærmest uendelige, men vi havde udstillet to af vores mest populære setups samt både trådløse uplights og uplights med kabel. Vi havde ligeledes medbragt vores elektroniske afskydningsramper til konfettirør. Dette er en super fed og ikke mindst festlig gimmick, som bliver mere og mere populær. Man kan leje to affyringsramper inkl. konfettirør for 1200kr. inkl. alt – så igen har vi forsøgt at ramme en pris som alle kan være med på. Vi har designet og udviklet vores ekstraservices for at sikre et endnu højere serviceniveau og gøre den samlede oplevelse når man lejer en DJ til sit bryllup endnu bedre. I er naturligvis velkomne til at kontakte os og høre, om hvilke muligheder der er til lige netop jeres bryllup som kan holdes indenfor jeres bryllups-budget.

bryllupsmesse-dj-til-bryllup

dj-til-bryllup-fra-bryllupsmessen