Dj til bryllup ? Det kan virke som en kliché når man siger det, men et bryllup ER bare en af de vigtigste begivenheder i ens liv. Det er derfor vigtigt at ALT er perfekt.
I Danmark har vi tradition for, at vi aldrig går på kompromis med maden. Men det er også blevet mere og mere populært at bruge nogle ekstra penge på fx musikken. Dette skyldes at mange par ikke vil lade noget være op til tilfældighederne på deres store dag – og så er det bare mere trygt med en professionel til at styre det musikalske ror – og så er en DJ jo det oplagte valg. Alternativerne er at booke et band, leje en jukeboks eller selv lave en playlist til bryllupsfesten. Og alle disse løsninger kan være rigtigt gode.

Grunden til at flere og flere alligevel vælger en DJ er, at DJen er langt mere alsidig end et band, DJen til bryllup holder ikke pauser til festen, DJen tage imod folks ønsker og så foretrækker mange par originalversionerne, sunget af kunstnerne selv fremfor et live coverband. DJ til bryllup trumfer jukeboksen fordi man ikke risikerer at høre det samme nummer igen og igen, man kan hører numrene man har ønsket færdige uden at en fuld onkel går op og sletter playlisten mv. Til sidst er fordelen ved at booke en bryllup-DJ til den store dag fremfor selv at lave en playliste, at man bare ikke kan forudsige hvilke numre folk tænder på, på aftenen. Et fyldt dansegulv er for mange et succeskriterium og derfor er det et kæmpe plus med en dygtig og erfaren DJ som har spillet til hundredvis af bryllupsfester før og derfor ved hvad der virker og kan læse dansegulvet.

Indenfor DJ-branchen, specielt hvad angår DJs til bryllupper, er der meget svingende kvalitet. Der er mange dygtige DJs og kompetente firmaer på markedet – men der er desværre også en del der er knap så kompetente. Det er derfor vigtigt at man har erfaring for øje, når man booker en DJ til sit bryllup. Det er ligeledes en god ide at tjekke referencer mv. når man vælger hvilket firma der skal have æren af at spille til ens bryllup. For det ER en ære at få lov til at spille til et pars kærlighedsfest.

Her kan du se et udvalg af vores allround-DJs som vi normalt anbefaler til bryllupper, læse om hvordan vi normalt gør når man lejer en bryllups-DJ til sin store dag.

Vi håber at høre fra jer!

Bryllups DJ