Nedenfor har vi listet de tre tungestvejende grunde til, at folk vælger DJ til festen frem for band

Band eller dj

I følge en undersøgelse lavet af BridalGuide.com vælger hele 85 procent af alle brudepar en DJ til deres bryllupsfest. Vi har ikke tal på hvordan fordelingen er til firmafester, runde fødselsdage mv., men vi har oplevet en stor fremgang de seneste år – så det tyder på, at DJ til festen også her er blevet den foretrukne løsning.

Læs hele undersøgelsen fra BridalGuide her

 

DJ eller band med fokus på pauser

Alle bands holder pauser. Det er lidt forskelligt hvor lange deres sets er, men typisk holder de en pause hver 45. min, eller hver time. Desværre skal dansegulvet derfor “bygges” op efter hver pause. Med en DJ fra Dansk DJ Service er der ingen pauser i musikken. Dette til stor glæde for både gæster og arrangører. Udover at vores DJs ikke holder pauser til festen, er der ingen begrænsning på sluttiden. Man kan købe alle de ekstratimer med DJ man ønsker. Når vi siger ingen pauser, så mener vi det. Selvom DJen som spiller til jeres fest skal på toilet, ud og ryge en cigaret eller lign. vil der ikke være nogen pauser i musikken. DJen sørger nemlig for, at mixe et nummer ind, som er tilpas langt til, at der ingen risiko er for pauser i musikken. Hele det musikalske billede vil derfor være flydende og konstant.

DJs eller bands ift. alsidighed

Hvor bands typisk medbringer et repatoire på mellem 50 og 500 forskellige numre, medbringer en DJ fra Dansk DJ Service i omegnen af 40.000 til 130.000 forskellige numre – DJen kan derfor imødekomme folks ønsker næsten uanset hvad de måtte ønske at høre. Udover at bands typisk ikke medbringer det hele store repatoire, er de typisk også låst til en bestemt genre. Sing-a-long, 80er, 70er, 90er eller lign. Her forholder det sig helt anderledes når man booker en DJ til festen. DJsne fra Dansk DJ Service har alle et meget bredt spektre af forskellige genre. Det er dermed op til kunden om der skal spille en masse forskelligt musik fra forskellige genre eller om DJen skal holde sig indenfor en mere eller mindre afgrænset genre. Se et udsnit af vores mest alsidige DJs her

Prisforskellen hvis man vælger en DJ eller et band

Hvis I vælger en DJ koster det typisk et sted mellem halvdelen og en tredjedel af hvad et band ville koste. Dette på trods af, at DJen er på i langt flere timer, forbereder sig ligeså lang tid og faktisk har udgifter til at anskaffe sig musikken. Hos Dansk DJ Service har vi både nogle faste pakker og mulighed for at lave setuppet med DJs præcis som I ønsker det. Derfor kan prisen naturligvis svinge – men det er alligevel vores generelle oplevelse, at selv hvis vi gør ekstra meget ud af det hele, er det stadigvæk billigere end at hyre et band. Fælles for vores løsninger er, at vi aldrig går på komprimis med lydkvaliteten, DJens erfaring og detaljen. Man gambler altså ikke med kvaliteten fordi man vælger Dansk DJ Service frem for et band. Kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud på DJ til jeres fest.