Det er med stolthed i stemmen og oprejst pande at vi kan offentliggøre at vi er i dag har lavet en aftale med Restaurant Marina Furesøbad om, at vi er fast leverandør af DJs til deres mange arrangementer.

Restauranten fik sidste år nye ejere som har tilføjet et helt nyt koncept med en meget høj kvalitet på maden, servicen og med brug af lokale råvarer. Vi er derfor meget stolte over, at Marinaen har vurderet, at vi passer ind deres generelt høje bar og krav til kvalitet. Marinaen kører med et helt fantastisk koncept, hvor man får et 10 timers arrangement – ja, ti timer – inkl. ALT (her taler vi champagne og snacks – kage fra “HC Andersen” – 4 retters middag/buffet – Øl, vand, sodavand, vin ad libitum – Kaffe, the, avec Chokolade – Natmad – Fri spiritus/drinks – Blomster dekorationer – Duge/stofserviet/pynt – DJ i 4 timer – Opdækning, betjening, rengøring) til en kuvertpris på 1.195kr. Læs mere her: http://marina-en.dk/

 

Vi var så privilegerede at blive booket til at levere DJ til festen flere gange sidste år. Vi leverede DJ til bryllupper i løbet af sommeren samt DJ til julefrokost tre af de store julefrokost fredage. Og vi må sige – det var nogle FANTASTISKE fester. Det synes både personalet og kunderne heldigvis også – så nu har vi som nævnt tegnet fast samarbejde.

 

7502533-fures-3