bryllups ideer sort hvid

Vi har forsøgt at samle lidt inspiration I kan bruge når I planlægger jeres bryllupsfest. Det bliver mere og mere populært at skabe de perfekte rammer om livets største fest. Når man skal skabe de perfekte rammer er det vigtigt at have styr på alt fra blomster til dekorationer til den helt rigtige lyssætning som også kan farvetilpasses. Vi har taget udgangspunkt i et par af de mest populære nuancer med afsæt i decor via uplights, hvilket vi tilbyder når man lejer en DJ til brylluppet.

Det er vigtigt at understrege at vi kan skabe langt flere farver, nuancer og kontraster end de viste billeder. De skal ses som inspiration og eksempler ;)


 

De første eksempler på dekoration, pynt og uplights til brylluppet tager udgangspunkt i et lilla farvetema og fungerer utroligt godt.

Lilla er en stærk og varm farve hvorfor den også er meget populær når der skal pyntes op på en unik måde.

 Bryllups dekoration bryllup lilla Bryllups pynt

Bryllups deco bryllups blomster lilla


Det næste eksempel på inspiration til brylluppet med deco lys og oppyntning er med udgangspunkt i håbets farve – grøn.

Grøn kan bruges på nogle meget kreative og smukke måder ved at inddrage grene/træer sammen med uplights og loungebelysning.

bryllups deco grøn bryllups blomster grøn bryllups decor grøn

bryllups dekoration grøn bryllup grøn


Vi vil ligeledes vise eksempler på oppyntning til bryllup med blåt tema.

Ligesom grøn kan et blåt farvetema bruges på nogle smukke og kreative måder, i samspil med naturen.

bryllups deco blå bryllups dekoration blå

bryllups pynt blå bryllups uplight blå

Det er desuden blevet meget populært med vinterbryllup, så vi vil også vise hvordan den blå farve – i forskellige nuancer – kan bruges til at skabe jeres perfekte “Winter wonderland”.

bryllups deco winter DDJS bryllup bryllups decor winter

bryllups pynt winter bryllups dekoration winter


Sort/hvidt bryllupstema er ligeledes blevet super populært. Det skyldes dels den naturligt flotte kontrast der skabes, dels symbolikken i ying/yang der forenes og dels at man kan lege rigtigt meget med kontrastfarver i alskens afskygninger, som hver især skaber liv og supplerer de sort/hvide nuancer perfekt. Vi kan dermed både programmere loungebelysningen i varm/kold hvid eller i én eller flere farver – det er op til jer. Uanset hvilken løsning I ønsker ser det stjerne godt ud.

bryllup deco sort hvid bryllups blomster sort hvid bryllups decor sort hvid

bryllups lys sort hvid bryllups pynt sort hvid


Vi håber at vores lille indlæg har givet jer nogle ideer og inspiration til hvordan I kan pynte op til jeres bryllup.

I er MEGET velkomne til at dele indlægget på Facebook eller andre sociale medier – og få evt et uforpligtende tilbud på DJ til jeres bryllup ;)