Nedenfor er listen over de 50 mest populære tracks til bryllupper på verdensplan, lige nu.

Listen er udarbejdet af Spotify på baggrund af data indsamlet fra deres kunder rundt omkring på hele kloden. Du finder playlisten her.

Som det fremgår af listen, er der mere eller mindre kun tale om nye og nyere numre. Her er det vigtigt at nævne, at det også er meget almindeligt at spille en masse af de gode gamle hits til brylluppet. Her er det typisk meget forskelligt fra land til land hvorimod de nyere hits ofte er gengangere på hitlisterne over hele verden. Vi anbefaler derfor at man ser denne liste som vejledende og evt. får inspiration fra den – uanset om man selv står for musikken eller har hyret en DJ til sin fest, og vil sende ham/hende nogle ønsker på forhånd. Vi anbefaler nemlig, at man, uanset om man har lejet en DJ til bryllup eller selv står for musikken, forbereder sig godt ift. hvilken stilart mv. man ønsker.

Klik på billederne for at lave dem store og få inspiration til hvilke sange der skal spilles til jeres bryllup.

Inspiration til bryllupssange 1-16

Inspiration til bryllupssange 17-34

Inspiration til bryllupssange 35-50

Hvis I har brug for råd eller vejledning fordi I står og skal bruge musik til brylluppet er I naturligvis mere end velkomne til at kontakte os. Rådgivningen er gratis og vi giver jer gerne et uforpligtende tilbud på DJ til festen. Som det fremgår har vi leveret DJs til bryllupper i mere end 12 år, og vi deler gerne ud af vores ekspertise. Selvom I ikke booker os, tror vi nemlig på, at gode gerninger og hjælp, kommer tilbage på et eller andet tidspunkt.

I er også mere end velkomne til bare at benytte denne liste som inspiration til jeres egen playlist til brylluppet, dele den med jeres venner, familie eller noget helt tredje på Facebook :)